duminică, decembrie 4, 2022

Cum se calculează compatibilității în cuplu. Mihai Voropchievici, numerolog, a explicat cum aflăm cifra căminului fericit, printr-un calcul banal al fiecărui partener.

„Luăm simplu datele noastre personale. Adunăm ziua, cu luna şi anul. Cifră cu cifră, până ajungem la o singură cifră. Apoi, adunăm numărul de destin al fiecărui partener până ajungem la o singură cifră”, a spus numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Te-ar mai interesa: Magda Vasiliu: Cu ce mi schimba mie viața faptul c...

Cifra de destin „1” a unui cuplu, cu Mihai Voropchievici

Primul număr de compatibilitate dintre două destine este cel al căror numere de destin cumult dă undeva o cifră care redusă la o singură unitate dă 1.Sunt nişte cupluri fantastic de puternice. 1 înseamnă unicat, un fel de individualism. Acest individualism este o forţă care este multiplicată la amândoi. Pot muta şi munţii din loc. În acest cuplu, automat şi unul şi celălalt vor căuta să ţină frâiele. Aici pot apărea dispute.

Cifra de destin „2” a unui cuplu, cu Mihai Voropchievici

Situaţia financiară trebuie să fie stabilă, altfel relaţia nu poate fi clădită. Cineva trebuie să aibă resurse financiară. Cu cât veniturile sunt mai mari, cu atât relaţia este de lungă durată. Nu este un cuplu fantastic de romantic. Căsătoria este mai puţin benefică pentru ei. Prietenia va dura mai mult. Banii îi ajută să întreţină această relaţie.

Te-ar mai interesa: Simptomele cancerului pe care le-ai putea depista ...

Cifra de destin „3” a unui cuplu, cu Mihai Voropchievici

Amândoi adoră comunicarea şi flirtul. Unul este mai casnic, iar altul e pe prietenii. Ei comunică mereu. Când vorbeşte unul, altul trebuie să tacă. Ei nu se plictisesc. Pe parcursul relaţiei vor avea un mic neajuns. Vor ieşi la suprafaţă înselările, trădările. Pentru acest cuplu este mai uşor să fie prieteni decât iubiţi. Se completează unul pe altul. Ceva de genul: tu începi şi eu continui. Au capacitatea de a se susţine. Dacă există multă comunicare pot fi multă vreme împreună.

Te-ar mai interesa: Ai hemoglobina mică? Uite ce afecțiuni ascunde...

Cifra de destin „4” a unui cuplu, cu Mihai Voropchievici

Este un cuplu complet organizat. Nu mişcă nimic. Mâncarea nu e arsă şi frigiderul e setat la temperatura care trebuie. Totul este în ordine. Vor avea o relaţie caldă, unde fiecare este preocupat în mod egal de partener. Cu toate acestea, fiecare trebuie să depună eforturi. Patru este o cifră mai serioasă. După ce trecere o perioadă de adaptare, se deschide. Patru este mai sobru. Vorbeşte rar, dar cu miez. Trece prin 13.

Te-ar mai interesa: RAM amenință capacitatea medicilor de a trata efic...


Cifra de destin „5” a unui cuplu, cu Mihai Voropchievici

Este un cuplu nezdrăvan. Pasiune, dragoste şi muzică. Când nu au ceva, le provoacă. E capacitatea de a fi provocat unul de către celălalt. Nu are rutină. Nu are cum. Nu au timp de monotonie. Amândoi sunt egoişti. Fiecare va insista pe opinia lui şi vor să fie lideri. Este o competiţie. Niciunul nu vrea să fie găină în casă. Unul dintre ei trebuie să cedeze. Se poate ajunge la divorţ. Sunt foarte impertinenţi cei cu cinci.

Te-ar mai interesa: Acestea sunt fructele care te vor ajuta să „...

Cifra de destin „6” a unui cuplu, cu Mihai Voropchievici

Un număr armonios, plin de dragoste şi iubire. Un număr al uniunii, un număr al căminului fericit. Indică prin excelenţă că vor fi împreună foarte mult timp. Prioritatea aboslută este ajutorul reciproc. Dacă alegeţi să vă căsătoriţi, veţi crea o familie calmă şi prietenoasă. Dacă trebuie să încheiaţi relaţia, veţi rămâne prieteni. Sunt nişte oameni care nu poartă ranchiună.

Cifra de destin „7” a unui cuplu, cu Mihai Voropchievici

Aici e pericolul mai mare. Sunt făcuţi unul pentru celălalt. Sunt tactici şi capabili să negocieze. Rareori se vor întâmpla certuri şi scandaluri. La fel de bine, vor fi muţii pământului. Este un cuplu ideal.

Cifra de destin „8” a unui cuplu, cu Mihai Voropchievici

Atât de diferiţi, dar cam asta îi atrage. Relaţia poate fi considerată ciudată, asta pentru că unul dintre parteneri este mai încrezător. Unul este mai aventurier, altul casnic. Opt este un impulsiv şi un cuceritor. Vor deveni un cuplu puternic. Încercaţi să aveţi toleranţă unul de altul.

Cifra de destin „9” a unui cuplu, cu Mihai Voropchievici

Mai bine rămân prieteni. Unul dintre parteneri ia totul ca pe o aventură. Îşi încalcă interesele unul celuilalt. Cineva trage plapuma mai mult asupra lui. Aici este o izbucnire de orgolii deosebită. Nu va fi uşor să aveţi o alianţă strânsă, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private