Sari la conținut

Cum se simte soția lui Mircea Radu după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni. Ce se va întâmpla cu șoferul?

Soția fostului prezentator TV Mircea Radu, Raluca Radu, a fost victima unui accident rutier. Aceasta a fost lovită pe trecerea de pietoni din Piatra Neamț de către un taximestrist.

Raluca Radu, a fost lovită pe trecerea de pietoni în timp ce traversa strada, alături de o rudă, un bărbat în vârstă de 66 de ani. Cele două victime au ajuns la spital pentru investigații medicale.

Raluca Radu a dat detalii despre starea sa de sănătate prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook. Aceasta a transmis mulțumiri pentru mesajele de încurajare, dar și că recuperarea sa merge înainte.

„Dragii mei, vă mulțumesc pentru gândurile bune, sutele de mesaje și telefone cu urări de sănătate și încurajare, care mi-au fost un adevărat spijin după accidentul suferit acum trei zile. Recuperarea mea merge înainte. Chiar și în aceste circumstanțe delicate, de mâine voi fi din nou alături de pacienții mei.

P.S. Vechiul numar de telefon al cabinetului, pierdut in accident, nu mai poate fi recuperat”, a scris Raluca Radu pe contul de Facebook.

Șoferul de taxi a fost testat cu etilotest, rezulatul fiind negativ, însă i-a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.