duminică, octombrie 2, 2022

Cum se tratează cancerul de plămâni. Prof. Univ. Dr. Walter Klepetko, unul dintre cei mai renumiți specialiști, din lume, în chirurgia toracică explică cele mai moderne metode de tratament pentru cancerul pulmonar. 

”Am avut un pacient cu o tumoră gigantică în arcul aortic, care se extindea foarte rapid. Acest domn a beneficiat de terapie și de chirugie foarte agresivă. Toate vasele de sânge au fost curățate, tot țesutul limfatic a fost îndepărtat printr- operație radicală și reconstrucție a pericardului, o procedură avansată. A beneficiat de o reconstrucție a lamboului muscular. O operația atât de extinsă. Probabil că vă întrebați cum o poți face pacientului. Însă, a avut sens pentru că după 10 ani de la operație, pacientul încă trăiește, încă practică sky, cu un singur plămân și fără nicio urmă de tumoră,” a explicat prof. Klepetko

Te-ar mai interesa: Ce să nu aștepți niciodată de la alții. Dezamăgiri...

Cum se tratează cancerul de plămâni

Prof. Univ. Dr. Walter Klepetko a explicat, în video-ul de mai jos care sunt pașii esențiali în diagnosticarea și tratarea cu succes a cancerului de plămâni, indiferent de stadiu.

Prof. Walter Klepetko este şeful Departamentului de Chirurgie Toracică de la Universitatea din Viena, specialist recunoscut la nivel mondial în domeniul transplantului de plămâni şi cord-plămâni și îl puteți găsi, la clinica privată Wiener Privatklinik. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private