Sari la conținut

Cum slăbești pe viață, fără numărat de calorii. Un nutriționist a dezvăluit metoda

Cine s-ar fi gândit că poți scăpa mult mai ușor de grăsimea inestetică? Metoda revoluționară vine în ajutorul celor care vor să scape de kilogramele acumulate.

Cum slăbești pe viață, fără numărat de calorii. Un nutriționist a dezvăluit metoda

Un cunoscut terapeut in nutritie, cu expertiza de peste 10 ani in domeniul alimentatiei sanatoase, Anca Alungulesei a creat Psiho-Dieta.

Este vorba de o metoda integrativa de slabit. Cu rezultate impresionante si ireversibile al carei instrument de lucru este mintea celui care isi doreste schimbarea.

Mintea este cea care ne conduce corpul si nu viceversa

„Psiho Dieta este metoda care iti poate reda puterea interioara. De a-ti transforma corpul cu ajutorul mintii. In conceptia colectiva exista convingerea ca doar alimentatia si, eventual, sportul intens ne pot conduce catre obtinerea siluetei dorite. Însa, din punctul meu de vedere, aceasta perspectiva asupra procesului de slabire este incompleta.

Citeste si:

Slabirea este un proces care trebuie pregatit mai intai in minte. Mintea (subconstienta) este cea care ne conduce corpul si nu viceversa. In momentul in care incepi sa iti antrenezi mintea in acest proces, rezultatele in procesul de slabire se vor vedea. Asadar, pentru a avea rezultate sustenabile care sa tina o viata este nevoie ca persoana care isi doreste sa slabeasca, sa inceapa mai intai cu mintea si abia apoi cu corpul.”, explica Anca Alungulesei, creatoarea Psiho-Dietei.

 

Fara numarat de calorii, fara sport, dar cu somn mult, dieta aduce actiuni si principii noi pentru creier.

„Pentru a putea slabi “cu cap”,  primul pas pe care trebuie sa il facem este sa intelegem si sa schimbam relatia.  Nicidecum sa schimbam tipul de mancare din farfurie cu alt tip de mancare. In cadrul Psiho Dietei nu ne concentram pe calorii. Nu le numaram. Nu devenim obsedati de ele. Ne concentram pe nutrientii necesari organismului. Pentru a sustine celulele, organele si procesele interne. Pentru ca, in momentul in care toate acestea primesc ceea ce au nevoie, ajung sa arda grasimea corporala. Fara alt ajutor extern. Nu recomand sport intens. În special in perioada de slabire activa. Ci recomand odihna multa. Argumentele sunt nenumarate, la fel si beneficiile, asa ca, abia astept sa le impartasesc cu toti cei interesati”, dezvaluie Anca Alungulesei.

Etapele dietei: Plan alimentar complet, clar conceput pentru a regla grelina

Cu etape dictincte, cu supraveghere si consiliere permanenta si cu un plan alimentar complet. Clar conceput pentru a regla hormonul foamei, pentru a aduce senzatia de satietate in organism. Dieta se adreseaza persoanelor omnivore. Vegane sau vegetariene care au incercat de-a lungul timpului nenumarate diete fara rezultat. Și care au inteles ca pentru a putea ajunge la greutatea optima. Și a o mentine pe termen lung nu este suficient sa schimbe o portie de mancare cu alta. Ci sa-si antreneze creierul si emotiile in procesul de slabire.

Psiho-Dieta NU este pentru cei care cauta solutii fulger

“Psiho-Dieta NU este pentru cei care cauta solutii fulger, instant, de 7 zile sau pana la inceperea sezonului estival. Psiho-Dieta nu este o dieta minune, nu este un buton pe care sa apesi (cu alte cuvinte sa te culci si sa te trezesti cu 10 kg mai putin) ci este un proces in care, daca te angajezi 100%, beneficiile apar inca din primele zile si dureaza pe tot parcursul vietii”, avertizeaza Anca Alungulesei care este si primul autor roman al unei carti despre sucuri naturale din legume si fructe, premiate international.

Cu obiectivul declarat ca Psiho-Dieta sa ajunga la cat mai multe persoane care au nevoie de ea pentru a avea un corp minunat si o greutate perfecta cu care sa se plimbe cu mandrie in lume, Anca Alungulesei subliniaza ca beneficiile metodei de slabire sunt nenumarate si ating planul mental si emotional, pe langa cel fizic, potrivit Capital.

Terapeut: Odata ce ai facut pace cu trecutul, corpul, inclusiv greutatea, se aseaza in matca perfecta

Atunci cand iti “rezolvi” problema kilogramelor odata pentru totdeauna, de fapt ajungi sa inlocuiesti obiceiurile alimentare nesanatoase cu obiceiuri alimentare sanatoase reusind. Astfel, sa iti modifici comportamentul alimentar care te-a condus catre ceea ce esti tu astazi. Odata ce ai facut pace cu trecutul, corpul, inclusiv greutatea, se aseaza in matca perfecta asa cum a fost creat. 

Psiho-Dieta le spune ca NU este vina lor ca sunt suprapoderale. Nu e vina lor ca au diverse pofte pe care nu si le pot infrana sau ca mananca prea mult. Ca nu e vina lor ca incearca de multi ani sa slabeasca si tot nu reusesc”, detaliaza terapeutul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.