luni, septembrie 26, 2022

Cum slăbești ușor în funcție de… ZODIE. S-ar părea că astrele ne influențează și regimul alimentar, recomandările în funcție de semnul zodiacal fiind:

De ce nu ai putea slăbi și în funcție de zodie? Astrologul Peter Smith, care lucrează pentru site-ul faimoasei Oprah, a trasat, pentru amuzament, câteva direcții pentru fiecare semn zodiacal în ceea ce privește slăbitul și dobândirea formei fizice perfecte. Iată sfaturile lui pentru fiecare zodie:

Te-ar mai interesa: Extract cu puteri magice. Mihaela Bilic: Încetineș...

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Încăpățânat și pasional, ești cel mai motivat atunci când începi o dietă, dar nu atât de bucuros să o susții pe termen lung. Sfatul cel mai bun pentru tine ar fi să ții diete pe termen scurt sau să intri într-o competiție de slăbit cu un prieten.

Ori, și mai bine, să te concentrezi pe o activitate fizică intensă și antrenantă.

Taur (21 aprilie-20 mai)

Ești considerat sedentarul zodiacului și nativul care acumulează kilograme cel mai rapid. Pentru tine activitatea fizică practicată regulat și atenția la absolut tot ce mănânci ar trebui să fie de bază.

Te vei ține de sport dacă e vorba de ceva predictibil, ușor plictisitor și îți aduce și beneficii practice.

Te-ar mai interesa: Tradiții: Ce să faci să-ți crească părul lung și b...

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Datorită energiei înnăscute și stilului aproape isteric de a te comporta, arzi calorii ca un adevărat furnal. Alege mai multe gustări de dimensiuni potrivite pe care să le consumi pe parcursul zilei ca să ai energie.

Încearcă să te concentrezi când mănânci pentru că, neatent din fire, poți ajunge să mănânci prea mult, mai ales dacă o faci în compania prietenilor. Pentru tine, recomandate sunt mai ales sporturile de echipă.

Te-ar mai interesa: Corpurile de iluminat joacă un rol important în pr...

Rac (22 iunie-22 iulie)

Zodia Rac - Freepic
Zodia Rac – Freepic

Racii au tendința de a mânca pe fond emoțional, le place să ia gustări înainte de culcare și să aibă tot felul de bunătăți în preajmă.

Având în vedere că îți place să petreci mult timp pe acasă, e bine să acorzi atenție alimentației și să înveți să gătești sănătos.

Tenace și muncitor, te vei ține de un program de fitness pe termen lung, noteaza slabsaugras.ro.

Leu (23 iulie – 22 august)

Regal, entuziast, un pic cam egoist, ai grijă să nu faci o pasiune prea mistuitoare pentru mâncarea delicioasă și scumpă!

Te-ar mai interesa: Ce se va întâmpla cu școlile în această iarnă: Se ...

Apelează la propria vanitate și mergi la sala de fitness. Acolo poți să te antrenezi în văzul celorlalți și să te gândești cât de bine vei arăta după ce dai jos câteva kilograme și cât de mult te vor invidia cunoscuții.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Atentă și meticuloasă, Fecioara va fi preocupată de alimentația sănătoasă, organică, cu multe beneficii pentru sănătate. Vegetarianismul sau orice program de fitness ori dietă care este pragmatică, detaliată, purificatoare și extrem de organizată sunt direcțiile pe care probabil vei merge.

Te-ar mai interesa: S-a inventat plasturele hi-tech: Cum ne ajută în l...

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Armonioasa și stabila Balanță are nevoie de o dietă echilibrată. Dieta mediteraneeană care pune accent pe legume, fructe, cereale integrale și pește ar fi ideală pentru că nu e nici prea dificil de urmat, nici exotică, nici scumpă.

Un partener care să te țină pe drumul drept poate fi de mare ajutor pentru tine… pentru că uneori te cam “dezechilibrezi”.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

În ceea ce privește slăbitul și dietele, abordarea ta este totul sau nimic. Partea bună este că niciun alt semn zodiacal nu are ambiția ta când își pune ceva în gând. Așa că probabil vei încerca tot felul de regimuri drastice, cure de detoxifiere sau eliminarea completă a alimentelor care îngrașă sau care îți fac rău… bineînțeles când va fi neapărat nevoie.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

Ai nevoie de libertate, de provocări și să petreci mult timp în spații deschise, în natură. Ai o ușoară tendință de îngrășare, dar nici nu te gândi să te chinui cu dietele de slăbit.

Mănâncă sănătos și menține un stil de viață activ. Decât să te închizi într-o sală de fitness, alege să practici un sport de echipă sau să escaladezi munți.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Suflete tandre, liniștite, ocazional melancolice, Capricornii au rezultate bune când se organizează cu atenție pentru că au într-adevăr și multă ambiție. Ideale pentru tine sunt dietele riguroase și planurile de antrenament care pun accent pe exerciții blânde, cum sunt yoga și Pilates.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Dacă este nevoie să scazi în greutate și vrei să faci acest lucru, probabil vei încerca să o faci în felul tău.

Îți poți crea propria dietă, în funcție de preferințe, probabil puțin ciudate, și ideal este să practici sporturi precum schiul sau dansul ori să alergi pe bandă pentru că semnul Vărsătorului patronează gleznele și sistemul circulator.

Pești (19 februarie-20 martie)

Visător, poetic și uneori autosabotor, ai nevoie neapărat de structură în viața ta. În caz contrar, e posibil să mănânci tone de dulciuri în timp ce scrii poezii romantice sau te joci ore în șir pe calculator.

Pentru tine sunt potrivite, evident, exercițiile care te ajută să te conectezi cu universul, cum ar fi yoga sau urcatul pe munți. Cât privește dieta, alege ceva rațional și simplu – 3 mese și 2 gustări pe zi și ține cântarul mereu prin apropiere.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private