miercuri, septembrie 28, 2022

Este adevărat, fiecare om are un mod în care îi place să stea pe scaun. Acest lucru este valabil mai ales pentru generația milenară. Postura în care stăm nu indică neapărat o problemă de sănătate, ci indică o serie de trăsături despre personalitatea ta.

  1. Poziția picioarelor verticală

Ești o persoană foarte încrezătoare și decisivă, care își cunoaște calea și este stăpână pe deciziile sale. Îți place să controlezi lucrurile din jurul tău. Puteți crea dependență, salvând adesea oameni. De asemenea, sunt genul de persoană care acordați atenție sănătății, vă place să fiți în formă.

Te-ar mai interesa: Ceaiul bogat în vitamine cu efecte anticancer! Mer...

2. Poziția înclinată înapoi

Deși această postură poate părea casual, ești o persoană foarte sensibilă. Te pricepi la analiza oamenilor și a emoțiilor și îți este greu să rămâi indiferent la ce se întâmplă în jurul tău. Cântărești foarte bine argumentele atunci când trebuie să iei o decizie.

3. Poziția înclinată înainte

După cum poate părea, sunteți cu adevărat curioși cu privire la tot ceea ce vă înconjoară. Îți place să cunoști oameni noi și să îți faci noi prieteni. Știi să impresionezi oamenii apreciindu-i. Cu toate acestea, ești predispus să te lași purtat de val.

4. Poziția picioarelor alăturate

Perfecțiunea te definește. S-ar putea să pari o persoană strictă și rece, dar în interior ești o persoană sinceră, amabilă, meticuloasă și perfecționistă. Ești o persoană punctuală și directă atunci când este vorba de chestiuni importante.

Te-ar mai interesa: Avertisment privind cancerul: deficitul de vitamin...

5. Poziția gleznelor încrucișate

Îți place să fii la comandă. De multe ori te simți tentat să-ți arăți abilitățile superioare de conducere. Vrei să fii informat cu privire la toate și la toată lumea și, așa, îți place să preiei controlul. De asemenea, această poziție este foarte elegantă și regală. Cu toate acestea, această poziție  arată că ești o persoană geloasă atunci când vine vorba de relații.

Te-ar mai interesa: Ți-a apărut o pată galbenă în jurul ochilor? Boala...

6. Poziția picioarelor încrucișate

Deși va suna neplăcut, poziția picioarelor încrucișate este adesea un semn că nu lăsați pe nimeni să se apropie de voi, pentru a vă descoperi punctele slabe. Deși aparent pare poziția unei persoane încrezătoare, este doar de fațadă, întrucât lipsește încrederea în propria persoană. Ești o persoană închisă și nu îți place să vorbești cu persoanele străine.

7. Brațele încrucișate

Deși adesea se crede că este o postură de lipsă de receptivitate, lucrurile nu par să fie așa. A sta în această poziție înseamnă pur și simplu că ai un caracter puternic. Ai gânduri profunde și îți place să rămâi serios. Este posibil să nu zâmbești atât de ușor, în ciuda faptului că îți plac alte persoane. De asemenea, vă puteți lua timp pentru a vă deschide. Încrucisarea brațelor ar putea fi o indicație a nevoii dvs. de protecție, pe care sunteți în măsură să o asigurați.

Te-ar mai interesa: 3 motive să-ți faci asigurare privată de sănătate...

8. Mâinile încastrate între picioare

Sunteți o persoană foarte sensibilă, care îi înțelege pe ceilalți, este întotdeauna dispusă să acorde sprijin, este umilă și modestă. Cu toate acestea, este posibil să fiți mai degrabă timid și să vă răsfățați adesea cu îndoiala de sine. Pentru că ești o persoană foarte bună și blândă, rezolvi întotdeauna problemele altora.

9. Mâinile pe genunchi

Ești o persoană încrezătoare, care este foarte îndrăzneață și nu se ferește să le arate asta și altora. Nu sunteți niciodată absent și aveți un punct de vedere foarte clar. Nu vă este frică să vă asumați responsabilitatea. Sunteți un rezolvator de probleme și știți cum să gestionați situațiile neplăcute.

Te-ar mai interesa: Cu acest medicament ieftin vindecaţi garantat infe...

10. Mâinile împreunate

Sunteți un suflet optimist care îi ajută și pe alții să descopere pozitivitatea din ei. Poți fi emoțional și amabil, dar în același timp poți fi și impulsiv. Cu toate acestea, știi cum să rămâi vesel și iubești să comunici cu cei din jur. Ai o pasiune puternică pentru viață și dragoste pentru a-i face pe cei din jur să râdă.

11. Poziția Chokdi

Dacă îți place să stai cu picioarele încrucișate sub forma unui chokdi, ești o persoană fără griji. Sunteți deschis la idei noi și sunteți, de asemenea, flexibili la schimbări. Știi cum să-ți menții emoțiile echilibrate și pentru tine confortul este pe primul loc. Nu ești prea timid și cel mai probabil ești neortodox și radical.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private