vineri, august 19, 2022

Desi este o operatiune de igiena efectuata zilnic, nu toti ne spalam corect pe fata, ci lasam unele reziduuri care pot genera probleme de ten. Iata cum sa te speli corect pe fata pentru a avea un ten perfect!

Indepartarea machiajului inainte de spalarea pe fata

Multe femei se spala direct pe fata pentru a indeparta machiajul, insa procedura ar trebui inversata. Mai intai indepartezi machiajul cu un demachiant si abia mai apoi te speli pe fata. Motivul? Gelul de fata sau sapunul nu sunt suficient de puternice incat sa curete machiajul cu totul, lasand „dare” in liniile fine sau in anumite zone ale fetei, atrage atentia dermatologul Sonia Batra din Santa Monica, California (SUA).

Te-ar mai interesa: Un spital privat de boli cardiovsculare oferă cons...

Mai mult, demachierea ochilor trebuie efectuata in 2 pasi: mai intai inmoi un disc demachiant in apa si il aplici pe pleoape si pe gene, astepti 10 secunde si abia ulterior stergi cu foarte mare delicatete machiajul de pe ochi, folosind demachiant. Astfel eviti sa dezvolti riduri la nivelul ochilor si nu risti sa-ti cada genele.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private