Sari la conținut

Cum ”topești” grăsimea de pe burtă? Cori Grămescu a dezvăluit metoda cu rezultate garantate

Din cuprinsul articolului

Grăsimea abdominală este un tip de grăsime care se îndepărtează dificil, odată cu pierderea în greutate generală. Eliminarea kilogramelor în plus este dificilă, uneori, însă anumite sfaturi te pot ajuta să scapi cât mai repede de grăsimea excesivă.

Alimentația este cel mai important element când vine vorba despre greutatea corporală. Aceasta trebuie să asigure toți nutrienții esențiali și aportul zilnic de calorii pentru o  bună funcționare a organismului.

Astfel, pentru menținerea greutății normale este indicat să urmezi un plan alimentar echilibrat și sănătos. Cu toate acestea, ce facem dacă vrem să slăbim numai în anumite zone și cum procedăm?

Cum scăpăm de grăsimea abdominală?

Cori Grămescu, expert în nutriție și fitness, dezvăluie pe o rețea de socializare cum putem scăpa de grăsimea abdominală și care este factorul decisiv.

„În primul rând, trebuie să conștientizăm faptul că pentru a slăbi avem nevoie de deficit caloric care se poate obține printr-o dietă alimentară bazată pe cât posibil pe ingredientele naturale, neprocesate, de bună calitate și prin activitate fizică de tip non fitness combinată cu antrenamente specifice capacității fizice ale fiecăruia. Iar aceste reguli se aplică indiferent dacă vorbim de un surplus de grăsime dispus proporțional pe tot corpul sau localizat în anumite zone cum este abdomenul.

Sportul are un rol esențial în menținerea stării de bine a organismului și aș vrea să avem mereu în minte că prin sport vom avea o sănătate cardiovasculară îmbunătățită, ne vom îmbunătăți forța musculară și rezistența și ne vom elibera de stres, pe lângă rezultatele estetice pe care le aduce.

De cele mai multe ori o inflamație a abdomenului este efectul consumului de alimente cu un conținut mare de carbohidrați și grăsimi cum sunt produsele de panificație, cartofii prăjiți sau dulciurile, dar și al consumului în mod frecvent a băuturilor alcoolice. Indiferent de schimbările pe care ți le doreșți, alimentația trebuie să fie bazată pe ingrediente naturale, neprocesate pentru a susține reducerea inflamației din corp”, recomandă Cori Grămescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel