sâmbătă, decembrie 5, 2020
Elena Oceanu

Astrologii sustin ca fiecare dintre nativii zodiacului are o serie de praguri de depasit in viata. Pentru a trece cu bine de aceste praguri, fiecare dintre nativii zodiacului ar trebui sa faca si sa nu faca o serie de lucruri, in ciuda a ceea ce dicteaza instinctul, ghidat de caracter, pentru o viata buna.
BERBEC
Berbecii vor avea o serie mare de hopuri de trecut in viata si de fiecare data ar trebui sa dea curs ratiunii si sa nu-si asculte instinctul. Pentru a trece cu bine peste probleme, ar trebui sa gandeasca fiecare situatie neplacuta si sa puna in balanta toate urmarile alegerilor pe care le vor lua.
TAUR
Taurii ar trebui pe de alta parte sa fie mai instinctivi cand vine vorba de rezolvat probleme cu adevarat grave. faptul ca se gandesc prea mult la solutii ar putea sa le aduca numai probleme in ceea ce priveste problemele de care se lovesc in viata.
GEMENI
Gemenii au un talent nativ de a trece repede peste orice problema au, insa acest lucru face ca soarta sa le puna la incercare rabdarea de multe ori. Tocmai de aceea, cand sunt pe punctul de a claca, trebuie sa faca o introspectie pentru a-si gasi echilibrul.
RAC
Racii au tendinta nefericita de a se retrage in alcool in momentele in care au impresia ca problemele pe care le au nu se mai termina. In mod evident, ar trebui sa scape de acest viciu pentru a reusi sa le dea de cap mai repede, mai ales ca au talentul de a gasi solutii mereu.
LEU
Leii nu au foarte mari probleme in viata, insa astrologii sustin ca putinele praguri pe care le vor avea de trecut vor fi destul de dificile. Leii au tendinta de a se interioriza foarte mult asa ca isi pot face singuri rau daca nu se descarca. Deci, pentru a trece usor peste probleme, ar fi bine sa se exteriorizeze din cand in cand.
FECIOARA
Fecioarele fac parte dintre acei nativi ai zodiacului ce reusesc, din cauza propriului caracter, sa intre in foarte multe probleme. In ciuda faptului ca sunt persoane minunate, au un singur cusur: le ia gura pe dinainte. Asa ca pentru a evita problemele ar trebui sa invete sa se gandeasca inainte sa vorbeasca.

Continuarea pe Lyla.ro

Parteneri