Sari la conținut

Cunoscută cântăreață româncă: ”Am fost diagnosticată greșit cu o boală cruntă. 1 an de zile am urmat tratament degeaba”

Cunoscuta cântăreață Amna a povestit o experiență dureroasă din viața ei. În urmă cu mult timp, vedeta a fost diagnosticată greșit de o doctoriță cu o boală incurabilă.

„Am fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă. Timp de un an de zile am trăit cu acea boală și cu tratamentul pentru acea boală. Am spus că-mi dau demisia, am și făcut asta. Acea doctoriță punea diagnostice greșit, după ureche”, a mărturisit cântăreața.

După o serie de verificări amănunțite, doctorii i-au confirmat artistei că nu are nicio problemă de sănătate.

„Am plecat în Austria, mi-am reverificat tratamentul și era totul în regulă. Boala nu exista! Am ajuns la un profesor din București, cu care am și născut, și dânsul mi-a spus că nu am absolut nimic”, a completat vedeta.

După naștere a început să aibă probleme cu căderea părului

Mai mult, artista s-a confruntat cu unele probleme după participarea la „Bravo, ai stil!”. Amna a părăsit competiția „Bravo, ai stil!” cu o lună înainte de marea finală. Vedeta s-a confruntat cu căderea părului.

„De două ori pe săptămână așa arată diminețile mele. Vin la clinică pentru acest tratament cu laser. M-au chinuit fetele un picuț cu acele mai devreme, dar după ce naști orice durere ți se pare extrem de mică.

Culmea este că nu în timpul sarcinii sau după naștere au apărut problemele mele cu părul, ci după „Bravo, ai stil!”, unde mă coafam de trei ori pe zi, timp de câteva luni și cred că părul a fost foarte stresat în acea perioadă”, a povestit Amna pentru EGO.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel