vineri, iunie 2, 2023

Cutremurător! Bolnavii stau în aşternuturi murdare şi ude. Se întâmplă într-un SPITAL de Urgenţe.

Imagini revoltătoare surpinse în secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean Reşiţa. Ei stau murdari, în propria urină şi în fecale, cu pansamentele pline de sânge şi cu branulele rupte în vene.

În astfel de condiții sunt tratați bolnavii de cancer din secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean Reşiţa, care în unele cazuri sunt nevoiți să-și facă singuri curățenie în saloane.

Te-ar mai interesa: Ce simți când inima nu primește suficient sânge. S...

Pacienții din acea secţie stau în condiții greu de imaginat. Cu perfuziile în mână și cu o stare de sănătate șubredă, bolnavii au fost nevoie să-și facă singuri curățenie în saloane, potrivit Antena 3.


Deficitul de personal este realitatea

Lipsa acută de personal a dus la această situație halucinantă. Gheorghe Beg, director medical SJUR Reşiţa, spune că medicii sunt forțați să se întoarcă din concedii pentru a menține secția de oncologie pe linia de plutire.

„Deficitul de personal este realitatea Spitalului Județean. Eu nu pot să scot posturi la spital fără aprobarea Consiliului Județean.

Avem aceeași dispută cu dumnealor, toate spitalele din România sunt în aceeași situație.

Te-ar mai interesa: Cea mai puternică rugăciune pentru copii. Orice ma...

Numai că spitalul din Reșița este blamat de către toată lumea, și nu are ajutor de niciunde. Lipsa de personal nu ne aparține.

Lăsați-mă să-mi fac eu treaba cum știu. Noi nu reușim să acoperim turele.

În momentul în care un angajat de-al nostru este de după-masă și de noapte se consideră gardă, mai ales noaptea, sâmbătă, duminică ne trebuie să dăm liber prin lege”, a declarat Gheorghe Beg, director medical SJUR Reşiţa.

Te-ar mai interesa: Exerciții simple care cresc toleranța la durere. R...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private