Sari la conținut

Dacă nu reușești să rezolvi acest test înseamnă că ai IQ-ul cât al unui copil de 12 ani. Câte triunghiuri vezi în imagine?

Test IQ. Testează-ți inteligența cu această imagine și spune câte triunghiuri sunt în total. În imagine sunt mai multe triunghiuri, iar numărul total al lor trebuie să îl descoperi singur. Înarmează-te cu răbdare și pune-te pe numărat.

După ce ai terminat, verifică dacă ai dat răspunsul corect.

Răspunsul corect
În total, sunt 18 triunghiuri.

Testele pentru măsurarea coeficientului de inteligență (IQ) măsoară capacitatea de raționament a unei persoane. Pe scurt, ar trebui să evalueze cât de bine poate cineva să folosească informațiile și logica pentru a răspunde la întrebări sau pentru a face predicții. Testele IQ încep să evalueze acest lucru prin măsurarea memoriei pe termen scurt și lung. De asemenea, măsoară cât de bine pot oamenii să rezolve puzzle-uri și să-și amintească informațiile pe care le-au auzit, dar și cât de repede de întâmplă acest lucru.

Citeste si:
Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.