marți, august 9, 2022

Frica pe care o simțim ne poate îmbolnăvi. Unde suntem mai vulnerabili fizic, acolo va lovi şi boala. Numerologul îi sfătuiește pe cei mai nefericiți oameni să spună în fiecare dimineață o rugăciune.

Mihai Voropchievici a făcut câteva precizări esențiale, în emisiunea „Adevăruri ascunse”. Numerologul îi sfătuiește pe cei mai nefericiți oameni să spună în fiecare dimineață când te trezești de 20 de ori rugăciunea de mai jos.

Te-ar mai interesa: Artrita reumatoidă: Încercați aceste remedii atunc...

Atenție! Dacă vă alimentați cu frici, creierul se răzbună: Doamne, toate necazurile mele ți le dau ție

„Doamne, toate necazurile mele ți le dau ție că tu știi ce să faci cu ele”. Dacă eu m-am detașat de toate spaimele, forța asta divină nu îți răspunde atunci când vrei dar îți creează acea stare.

Ca să îți programezi subconștientul la o stare de fericire spui așa: „Cu fiecare zi ce trece mă simt din ce în ce mai bine”.

Trebuie să spui în fiecare dimineață când te trezești de 20 de ori, în cursul zilei când ai puțin timp liber să repeți, seara la culcare repetă”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Ai dormit dar cu toate astea te simți obosit când ...

Frica întunecă mintea

Un renumit psiholog spune că cei care nu au antrenamentul mental şi emoţional corespunzător, nu va deloc uşor să facă faţă fricilor, anxietăţii, depresiei şi fobiilor care vor apare.

Frica întunecă mintea şi conduce destul de repede la furie

”Toate etapele menţionate conduc la ceea ce se numeşte neuroticism, ce reprezintă tendinţa unor persoane de a se îngrijora frecvent din motive reale sau nu şi de a trăi foarte uşor emoţii negative.

Te-ar mai interesa: Ai 40 de ani? Consumă aceste alimente pentru o săn...

Ajung să se enerveze uşor, plâng şi se sperie foarte repede, iar asta le face extrem de vulnerabile în faţa stresului. Frica întunecă mintea şi conduce destul de repede la furie, iar aceasta generează, la rândul ei, ură faţă de orice sau oricine, care declanşează suferinţa”, susţine psihologul Stelian Chivu.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private