luni, septembrie 26, 2022

Dana Budeanu a rămas șocată când a văzut factura la curent a părinților ei. Creatoarea de modă a dezvăluit care este suma exorbitantă și spune că părinții săi nu au nici măcar aer condiționat.

Dana Budeanu nu a rămas indiferentă și a depus o reclamație la ANPC, după ce a aflat ce facturi au primit părinții ei în vară.

„Am găsit o factură de 31 de milioane și alta de 34 de milioane, în mijlocul verii. (…) Aceste facturi nu sunt ale noastre. Noi plătim iahturi, noi plătim vile, noi plătim vacanțe, noi școli în străinătate, noi plătim miliarde pentru niște băieței deștepți. (…) Părinții mei nu au aer condiționat. Nu suportă, nu au. Locuiesc într-o casă în care au plătit până la factura asta între 400 și maxim 600 de lei. Și s-au trezit brusc cu aceste facturi. Am depus reclamație la ANPC, am sunat la Enel.

Te-ar mai interesa: De ce William nu-l poate ierta pe Prințul Harry. M...


„Nu au nici aer condiționat”

(…) Nu există nici o justificare, nici o directivă europeană. Noi dăm pe dinafară de curent. Revoluție înseamnă să îți faci singur dreptate, respectându-ți drepturile într-o societate. Eu cred că românii nu vor mai plăti facturile. Propun ca europenii să vină să stea la noi ieftin, cu căldură, apă caldă, la prețuri mici. Pe tatăl meu nu-l mai sperie nimic. N-a vrut să mă deranjeze din vacanță.

S-au dus și au plătit aceste facturi. Mama a înnebunit, a avut tupeu să aibă mașină de spălat în 2022”, a declarat Dana Budeanu la România TV.

Dorian Popa, factură uriașă la energia electrică

Și Dorian Popa le-a povestit fanilor săi că a rămas șocat când a văzut factura la energia electrică. Mai exact, artistul trebuie să achite o sumă de peste 8.500 de lei.

Te-ar mai interesa: S-a inventat plasturele hi-tech: Cum ne ajută în l...

„Am știut eu de ce nu merg în concediu”, a scris artistul pe pagina de Instagram, unde a distribuit și o imagine cu dovada, potrivit Spectacola.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private