joi, decembrie 1, 2022

Dana Budeanu, apel disperat către Rafila. Creatoarea de modă i-a transmis un mesaj tranșant ministrului Sănătății, după ce mai multe persoane au i-au scris pentru a-i descrie situația spitalelor din România. 

“DOMNULE RAFILA??

SUNATI IMEDIAT LA SPITALUL ELIAS?!!

CUM ESTE POSIBIL ASA CEVA?

MA DUC EU SA VAD DACA TREBUIE!
NU VA ESTE RUSINE????

ALOOOOO SPITALUL ELIAS!???

BAI, VOI VRETI SA VIN EU PESTE VOI ACUM?
CINE SUNTETI, MA VOI, HOTILOR!

Te-ar mai interesa: Peste 70.000 de ore de consiliere psihologică pent...

CUM VA PERMITETI SA AMENINTATI BOLNAVII CA MI SCRIU?:

“Revin..deja a venit Dr la fata,sa i reproseze de ms,ca s a ocupat și a s m d,și eu am îndrăznit sa spun așa ceva.fata mea și nepoțica sunt acolo;sper sa nu se răzbune.si au dat seama,ca eu am fost singura care am vb!”

DE CE SECTIE DE POLITIE APARTINE SPITALUL ELIAS? CINE SUNTETI, VOI, MAI, NETERMINATILOR? SA MEARGA POLITIA IMEDIAT! CUM INTIMIDATI BOLNAVII PE CARE I BATJOCORITI????
OAMENII NU MINT SI EU NU MNT!!!!!

NE LUAM SPITALELE SI SCOLILE SI PRIMARIILE SI TARA INAPOI! CINE SUNTETI VOOOI?????”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

Te-ar mai interesa: Nu ignora transpirația urât mirositoare! Poate fi ...


Dana Budeanu, întrebări pentru Alexanru Rafila

„Am semnalat, în apeluri repetate, că există în România n spitale, mult mai puține decât cele în care nu, unde mâncarea bolnavilor este excepțională. V-am dat exemplele exacte cu aceste spitale. Aveți inclusiv un spital în Bistrița, Spitalul Județean, al unui șef de CJ din PSD, deci coleg al Dvs., unde totul se întâmplă cu succes.” i-a spus Dana Budeanu lui Alexandru Rafila, la Antena 3 CNN.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Pericol mortal în coaja unei bana...

„V-am spus că vina este exclusiv a managerilor, în locurile unde mâncarea este execrabilă, din gunoi aproape. Ministerul Sănătății nu a întreprins nicio măsură, nu înțeleg ce face Corpul de Control. Aceasta este una dintre cele mai mari probleme din spitalele românești. Și este o bătaie de joc continuă. Ce se întâmplă? De ce nu se rezolvă?

O a doua mare problemă care încă nu s-a rezolvat, de la preluarea mandatului de către Dvs., este accesul bolnavilor și aparținătorilor în spitale. Întrebările nu sunt pentru mine și pătura avantajată din această țară. Chiar dacă ați ieșit și ați spus că nu se mai aplică testarea pentru accesul la sănătate, această limitare are loc, în continuare, peste tot. În majoritatea spitalelor oamenii nu au acces la sănătate. Sunt n cazuri în care s-a murit, pentru că a durat ore sau zile până pacientul a avut acces la sănătate.

Te-ar mai interesa: Ce boli se pot moșteni de la părinți. Atenție la a...

A treia întrebare este referitoare la Programul Național de Cancer, lansat cu mare fast acum trei zile. Va rog să ne spuneți adevărul despre acest program și cum el este dedicat de fapt spitalelor și clinicilor private din România.”, a întrebat aceasta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private