joi, decembrie 8, 2022

Dana Budeanu, gata de căsătorie din nou? Este una dintre cele mai controversate voci, fiind auzită comentând subiecte politice, sociale, economice.

Creatoarea de modă deține propria sa aplicație și, de-a lungul timpului, a realizat multe emisiuni pe YouTube. Intervențiile și comentariile sale au vizat diverse subiecte, printre care și politice.

Numărul de urmăritori ai vedetei s-a dovedit a fi unul impresionant, mulți dintre aceștia devenind fanii săi pe timpul pandemiei, când vocea Danei Budeanu a fost destul de puternică.

Te-ar mai interesa: Semnul ficatului gras care apare în palme. Nu îl i...

Cu toate că în ultimii trei ani de zile a devenit foarte populară, Dana Budeanu își ține viața privată cât se poate de departe de camerele de filmat.

Foarte puține persoane știu ce se întâmplă în viața amoroasă a fostei partenere a jurnalistului Radu Budeanu. Unele voci vorbesc despre o căsătorie în secret, în străinătate.

Dana Budeanu ar fi implicată într-o relație romantică cu Andrei Hrebenciuc, notează playtech.ro. Ce e interesant este că fiul fostului lider PSD Viorel Hrebenciuc nu ar dori sub nicio formă ca numele său să fie asociat cu al brunetei.

Din acest motiv, ar fi cerut publicațiilor de cancan să nu îi folosească imaginea, potrivit informațiilor vehiculate pe surse.

Te-ar mai interesa: De ce sunt norocoase toate femeile născute în luna...

Așa s-a întâmplat că știrea potrivit căreia Dana Budeanu ar fi trăit o poveste de dragoste cu un bărbat cunoscut din România a fost îngropată într-o profundă liniște.

Inelul misterios

Totul până în luna iulie a anului trecut. Atunci, creatoarea de modă a publicat o fotografie cu un inel.

La sfârșitul lunii iulie a anului 2021, Dana Budeanu a făcut publică pe Instagram o fotografie în care purta, la mâna stângă, un inel prețios, înțesat cu mici diamante.

Te-ar mai interesa: Poate duce ACEST medicament împotriva acneei la de...

Valoarea bijuteriei spectaculoase este uriașă. La vremea respectivă, au fost lansate acuzații potrivit cărora ar fi fost cumpărată de Andrei Hrebenciuc cu bani furați.

Alături de materialul cu pricina, creatoarea de modă a notat câteva cuvinte: „I don’t date, I marry”/ „Nu merg la întâlniri, eu mă căsătoresc”. Aceasta a fost declarația de la care a izbucnit o adevărată isterie în mediul online.

Te-ar mai interesa: Regele Charles are un as în mânecă împotriva lui H...

Unii au susținut că ar urma să se mărite în secret. S-a vorbit atunci și despre oficializarea relației cu fiul fostului lider PSD Viorel Hrebenciuc într-o locație de lux din străinătate.

Dana Budeanu a dezmințit, anul trecut, toate zvonurile cu privire la o posibilă nuntă între ea și Andrei Hrebenciuc. Vedeta s-a arătat chiar revoltată în legătură cu informațiile cu pricina.

Totuși, bruneta nu a avut nicio poziție oficială cu privire la natura legăturii pe care ar avea-o cu omul de afaceri, mai notează playtech.ro.

Te-ar mai interesa: Ce este cancerul de col uterin; simptome, diagnost...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private