luni, septembrie 26, 2022

Dana Budeanu în costum de baie: „Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”, spune creatoarea de modă într-o postare alături de poze în costum de baie.

Alături mereu de fanii săi, chiar și când este în  vacanță, creatoarea de modă îi ține la curent cu zonele în care se plimbă. Dana Budeanu a postat pe conturile de socializare o poză în costum de baie alături de mesajul ”I m too smart to be beautiful (sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă)”.

Te-ar mai interesa: Ce efecte are schimbarea bruscă a temperaturilor. ...

Totodată, a împărtășit și câteva dintre ritualurile alimentare pe care le are zilnic.

”Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas.

În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort. Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12.00- 13.00.

Fără mâncare gătită

Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Nu mănânc carne decât foarte rar, nu mănânc mâncare gătită, din aceea cu sos. Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort.

Rodia de dimineata… aproape ca a luat locul salutului pe care-l primesc când mă întâlnesc cu persoane pe care le cunosc sau nu, care-mi spun sau mă întreabă despre aceasta…

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Mircea Beuran atenționează: Diabetul poa...

Da, o consum zilnic, în cursul săptămânii dimineața, pentru că nu am timp de nimic, mă trezesc la șase fără un sfert și am foarte multe de făcut până plec cu fetițele din casă.

Am ales rodia pentru că îmi place foarte mult, nu am citit nimic înainte, eu nu sunt o persoană care mănâncă multe fructe și asta pentru că nu imi plac aproape deloc.

Ce mănâncă Dana Budeanu

Sunt o persoană însă, care mănâncă enorm de multă ciocolată, bea cola, energizante, mănâncă foarte rar carne pentru că nu-i place, însă nu pot trăi fără măcar doi burgeri pe luna sau pizza cu salam picant.

Te-ar mai interesa: Calendar ortodox octombrie. Zilele de sărbătoare c...

Mănânc absolut orice, când am chef și cum am chef, însă aproape niciodată mâncare gătită sau cu sos, acelea nu-mi plac deloc.

Diminețile de weekend sau în vacanță încep cu tort de bezea și ciocolată, pentru că am timp să „trag” de el cât vreau, tort pe care-l consum și noaptea, pentru că la mine somnul durează în jur de patru ore și atunci

mă comport ca și când e zi, având activități normale, citind în majoritatea nopților, scriind, gătind, uitându-mă la seriale”, a scris Dana Budeanu pe Instagram, potrivit Antena 3.

Te-ar mai interesa: Inflamarea vaselor de sange de la nivelul creierul...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private