Sari la conținut

Dana Budeanu: Toate autorităţile de pe glob trebuie să ne răspundă la o singură întrebare

Dana Budeanu a ținut să sublinieze că certificatul COVID nu mai există în Europa, așa că solicitarea unui test negativ în aeroport este o ilegalitate.

Creatoarea de modă a ținut să le transmită urmăritorilor ei să nu se mai supună orbeşte la orice măsură luată de autorităţi.

„Parlamentul din Franţa a respins definitiv certificatul pentru prostime şi obligativitatea prezentării unui test negativ, lucru la care unii s-au supus, alţii ca mine niciodată.

Domnule Aurescu, ocupaţi-vă, pe lângă fumat trabuc, de liniile aeriene care astăzi la check in încă cer la zborurile spre Franţa certificat oamenilor ca să-i terorizeze.

Nu există certificat, nici aici şi nici nicăieri în Europa, unde se cere este ilegal.Dacă vreodată, dle Rafila, dle Bode, într-un spital public sau oriunde se va cere certificat este o acţiune ilegală, eu nu o voi respecta niciodată. Cei care o vor respecta este treaba lor. Însă ceilalţi aveţi tot dreptul de a nu o respecta.

Dana Budeanu: Nu vă mai supuneţi!

Nimeni nu are voie, nici măcar într-un spital, să impună nimic, nici mască, nici certificat, nimic, astea sunt nişte aberaţii ilegale, neconstituţionale. Că eu nu plătesc taxe dacă am mască sau nu. Nu vă mai supuneţi!

În secunda în care nu se mai supun cinci milioane, se termină cu orice fel de vrăjeală pe banii şi pe psihicul vostru.Înainte de a se impune ceva, pastilă, medicament, orice, toate autorităţile de pe glob trebuie să ne răspundă la o singură întrebare. Originea virusului. Încă de mâine eu pot să vă spun că a apărut o molimă şi vi se usucă ouăle. Eu nu trebuie să vă dovedesc nimic, păi, ce, până acum s-a dovedit ceva cu boala lui calache? Nu. A apărut o molimă şi pentru asta trebuie să vă înţepaţi în poponeţ. Şi voi nu întrebaţi nimic”, spune Dana Budeanu, potrivit Romania TV.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.