joi, septembrie 23, 2021

În toate clinicile Gral Medical din România se desfășoară  campania „Daruim iubire”, până pe 14 martie 2014, în care fiecare participant are posibilitatea de a primi în dar un serviciu medical.

Luna Februarie este luna dedicată Iubirii, indiferent că este vorba de Ziua Sfântului Valentin sau de Dragobete. „Pentru a dărui și a primi iubire cu toții ne dorim să fim sănătoși, de aceea Gral Medical oferă tuturor participanților o ecografie gratuită pentru o persoană dragă”, anunță reprezentanții clinicii.

Imagine nouă
Campania „Dăruim iubire” se desfașoară în perioada 14.02.2014 – 14.03.2014.
În toate clinicile Gral Medical pentru o ecografie (abdominală, mamară, tiroidiană, ecocardiografie) solicitată se oferă încă o ecografie gratuită pentru persoana dragă (partener de viață, iubit, copii, părinti, prieteni  etc). Mai mult de atât, fiecare participant din cadrul campaniei beneficiază suplimentar de 50% reducere* la un consult de specialitate aferent clinicii participante (Alergologie, ORL, Medicina interna, Endocrinologie, Cardiologie).

Vino în perioada campaniei “Dăruim iubire!” cu persoana dragă în clinicile Gral și vei primi 2 ecografii la preț de una singură.

Important!

În cazul în care ecografiile vor avea prețuri distincte, ecografia gratuita va fi cea cu prețul cel mai mic. Campania nu se cumulează cu alte reduceri oferite din cadrul rețelei de clinici Gral Medical.

Detalii si programari se pot obtine direct  la call center *GRAL (*4725) / 021-323.00.00 sau online pe www.gralmedical.ro

* Clinicile participante pot oferi toata lista de consultatii sau numai o parte (acolo unde nu se pot acoperi toate specialitatile), de aceea va rugam sa solicitati disponibilitatea la finalizarea programarii.

Ultimele stiri