luni, august 15, 2022

David Popovici a făcut un gest uriaş şi s-a implicat într-o campanie de strângere de fonduri pentru Raisa, o fetiţă de numai un anişor, care luptă cu o boală cruntă. Pentru a ajuta la strângerea sumei de 80.000 de euro, necesară pentru o operaţie, David Popovici a semnat un drapel al României.

Acesta a fost scor la licitaţie de jandarmul Bogdan Cornoiu, cel care se ocupă de această campanie de strângere de fonduri, scrie igj.ro.

Te-ar mai interesa: Ce este interzis să faci pe 15 August! Se spune că...

Raisa a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloidă, cancer în sânge şi măduvă osoasă, cu metastaze la ficat şi rinichi. Micuţa Raisa are nevoie urgentă de transplant de măduvă, care costă suma de 80.000 de euro. În acest context, drapelul semnat de David Popovici a fost scos la licitaţie.

„Împreună pentru Raisa!!!

Raisa, este un puișor de om, de numai un anișor, din județul Gorj, care se luptă cu o boala cruntă, fiind depistată în urma cu ceva timp cu leucemie acută mieloida, cancer în sânge și măduvă osoasă cu metastaze la ficat și rinichi, o formă de cancer agresivă care a progresat groaznic de repede. Are nevoie urgentă de transplant de măduvă care costă 80.000 euro, sumă mult prea mare pentru posibilitățile financiare ale părinților. La această sumă, se adaugă costurile pentru chimioterapie, sume care nu se cunosc încă. In prezent Raisa se află la o clinică in Turcia, locul unde i s-au dat șanse la viață.

Te-ar mai interesa: Adormirea Maicii Domnului. Preotul Vasile Ioana: F...

Părinții sunt oameni simpli și orice ban contează pentru ei. Noi putem sa ajutăm, fie prin participarea la licitații fie prin donații individuale„, a scris Bogdan Cornoiu pe Facebook.

Acesta a avut şi un mesaj de mulţumire pentru David Popovici.

„În acest sens,, dublul campion mondial la nataţie şi simbolul sportului românesc, David Popovici, un om deosebit cu un caracter extraordinar, vine în ajutorul Raisei şi oferă un drapel naţional semnat de el după câştigarea celor două medalii de campion mondial„, a mai scris acesta.

Te-ar mai interesa: Mesaje Sfânta Maria 2022. Cele mai frumoase urări ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private