vineri, august 12, 2022

Lipsa sexului intr-un mariaj este unul dintre motivele pentru care se ajunge la infidelitate, la probleme conjugale si in aproape 80% din cazuri la divort, arata recente studii. Totodata se pare ca exista o limita minima cand vine vorba de cate ori pe luna trebuie sa faci sex ca sa nu divortezi cu partenerul de viata.

Aceasta limita este dictata de felul in care percep sexul oamenii casatoriti. Astfel, se pare ca dupa mai multi ani de casnicie, oamenii se simt fericiti daca fac sex des si nu datorita sexului in sine. Astfel, placerea carnala in sine trece pe locul doi, primand pentru fiecare dintre membrii mariajului incidenta raporturilor sexuale.

Te-ar mai interesa: Îngropat de viu la o petrecere. Cum a reușit să sc...

Rezultatele unui recent studiu condus de renumitul psihoterapeut M. Gary Neuman arata ca frecventa raporturilor sexuale redusa intr-o casnicie este unul dintre cei mai mari factori care pot duce la divort.

Continuarea pe lyla.ro. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private