marți, martie 2, 2021

De ce a murit Costin Mărculescu. Actorul Costin Mărculescu, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit mort în propria locuință, joi, pe 11 iunie, în jurul orei 00.00. Anunțul morții lui a fost făcut în timpul emisiunii lui Dan Capatos, la „Extra Night Show”, de pe Antena1.

„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a spus Horațiu Tudor, reporter al emisiunii lui Capatos.

De ce a murit Costin Mărculescu

La fata locului au ajuns imediat poliști, specialiști de la descarcerare (pompieri), precum și ambulanța. Pompierii s-au chinuit zeci de minute să taie ușa cu un fierăstrău electric, iar cele mai îngrozitoare temeri s-au adeverit. Costin Mărculescu se afla în cadă, fără viață, iar corpul să se afla în stare de putrefacție, semn că a decedat în urmă cu cel puțin 3 zile, cel mai probabil în urma unui infarct fulminant.

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu a declarat  faptul că Mărculescu avea probleme mari cu inima și că actorul chema ambulanța lunar.

Corpul neînsuflețit al lui Mărculescu a fost ridicat și transportat la INML pentru necropsie.

„Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, potrivit Poliției.

Costin Marculescu s-a nascut pe 29 Iunie 1969 in Craiova, este un cunoscut actor, vedeta de televiziune, cantaret.

A pus bazele la 30 Mai 1999 Școlii Artistice de Modelling și Dans Sportiv Compania de Manechine și Fotomodele Costin Mărculescu.

În 1986 a jucat în, “Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu.

Ultimele stiri

Parteneri