Sari la conținut

De ce a murit Costin Mărculescu. Descoperirea îngrozitoare a echipajului SMURD

De ce a murit Costin Mărculescu. Actorul Costin Mărculescu, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit mort în propria locuință, joi, pe 11 iunie, în jurul orei 00.00. Anunțul morții lui a fost făcut în timpul emisiunii lui Dan Capatos, la „Extra Night Show”, de pe Antena1.

„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a spus Horațiu Tudor, reporter al emisiunii lui Capatos.

De ce a murit Costin Mărculescu

La fata locului au ajuns imediat poliști, specialiști de la descarcerare (pompieri), precum și ambulanța. Pompierii s-au chinuit zeci de minute să taie ușa cu un fierăstrău electric, iar cele mai îngrozitoare temeri s-au adeverit. Costin Mărculescu se afla în cadă, fără viață, iar corpul să se afla în stare de putrefacție, semn că a decedat în urmă cu cel puțin 3 zile, cel mai probabil în urma unui infarct fulminant.

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu a declarat  faptul că Mărculescu avea probleme mari cu inima și că actorul chema ambulanța lunar.

Corpul neînsuflețit al lui Mărculescu a fost ridicat și transportat la INML pentru necropsie.

„Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, potrivit Poliției.

Costin Marculescu s-a nascut pe 29 Iunie 1969 in Craiova, este un cunoscut actor, vedeta de televiziune, cantaret.

A pus bazele la 30 Mai 1999 Școlii Artistice de Modelling și Dans Sportiv Compania de Manechine și Fotomodele Costin Mărculescu.

În 1986 a jucat în, “Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.