vineri, octombrie 22, 2021
În societatea modernă se consideră că bărbații sunt prin natura lor infideli, iar cei care nu fac parte din această categorie sunt excepții. Cu toate astea, experții în relații consideră că de cele mai

multe ori aceștia au motive importante pentru a-și încălca promisiunile și a rupe un angajament.

Nu are parte de suficient sex

Își amintești de vremurile bune când erați intimi și vă bucurați de fiecare moment împreună? De nopțile în care aprinderea unor lumânărele și pregătirea unei băi cu multă spumă nu părea deloc o corvoadă? Apoi au început să se adune din ce în ce mai multe responsabilități pe capul tău, curățenie, sarcini de serviciu, copii, iar somnul a ajuns să fie mai important decât sexul.

Ei bine, bărbații vor să se simtă doriți. Dacă nu îți faci soțul să se simtă dorit,

ar putea căuta în altă parte ceea ce îi lipsește. Pentru a păstra scânteia în viața voastră, oferă-i o mostră a afecțiunii tale dimineața, trimite-i mesaje incitante la prânz și nu uita că sărutul și mângâierile nu sunt doar pentru puștani.

Vrea să încerce noi poziții

Sunt momente când bărbații se satură de aceeași poziție de sex, când o partidă scurtă începe să îi frustreze, așa că vor să obțină confirmarea bărbăției lor, căutând pe cineva dispus să încerce noi poziții și metode de a face sex. Pe cineva care nu stă cu ochii pe ceas cât timp au relații intime.

Fii deschisă cu el și lasă-l

să se exprime clar, înainte de a-i închide gura cu replici de genul: “eu nu voi face niciodată așa ceva”.

Se răzbună pe tine

Vei spune imediat că tu nu l-ai înșelat pe el niciodată. Sigur că nu, dar i-ai făcut o criză de gelozie de față cu șefa lui ori ai cheltuit pe bijuterii banii pe care îi strânsese pentru a-și cumpăra scule de pescuit. Așa că i-ai pierdut încrederea și vrea să te rănească acolo unde știe că te doare mai tare. Pentru a-i recâștiga încrederea, nu este suficient să-i spui că te-ai schimbat, trebuie să-i și arăți.

Lipsa de intimitate

Aveți totul:  casă, mașini

personale, doi copii superbi și slujbele la care ați visat. Sunteți cuplul care are tot ce își dorește, privit din exterior. Dar, în interior, relația este lipsită de lucrul pe care bărbații și-l doresc cel mai mult: intimitatea.

Nu este vorba doar de sex. Este vorba de atingeri, sărut, mângâieri, comunicare. Da, deși îți este greu să crezi asta, și bărbații sunt sensibili și au nevoie de tandrețe.

Se simte neglijat, ignorant, subapreciat

Bărbatul poartă mai multe costume într-o relație: este instalator și meșter acasă,, tată iubitoi și soț afectii, director apreciat la locul de muncă,

dar atunci când simte că tu nu îl vezi decât ca pe o simplă sursă de venit în familie, poate căuta aprecierea în altă parte.

Faptul că îți petreci tot timpul la locul de muncă sau că ești toată ziua la cumpărături, îi dă noi motive de fugă. Nu, nu poți renunța la slujba ta, dar poți să-i mulțumești pentru toate faptele lui altruiste și pentru că face parte din familia ta.

Ultimele stiri