vineri, septembrie 30, 2022

Deși nu există nicio dovadă științifică pentru care e mai sănătos să faci duș într-un anumit moment al zilei, există câteva avantaje ale dușului făcut dimineața.

Vă prezentăm cinci dintre acestea:

  1. Nu mai ai nevoie de cafea. Dacă încerci să scapi de dependența de cofeină, un duș dimineața e o bună metodă pentru că te trezește la fel de bine ca o ceașcă de cafea.
  2. Tenul va rămâne curat pe tot parcursul zilei. Dacă ai tenul gras, dușul de dimineață va curăța porii de sebumul acumulat peste noapte.
  3. Îți mai ușor să te razi. Bărbații care se rad dimineața, pot beneficia de pe urma unui duș fierbinte pentru că va înmuia barba.
  4. Îți va fi mai ușor să-ți aranjezi părul. Părul ud se poate aranja mai ușor cu peria și feonul și va sta bine pe toată ziua. Dacă te-ai culcat cu el ud, nu îți va fi prea ușor să-l ”îmblânzești”.
  5. Scapi de transpirația de peste noapte. Se întâmplă destul de des să transpiri în timpul somnului, așa că dușul de dimineață e chiar necesar.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private