luni, iunie 21, 2021

Inselatul in casnicie este una dintre cele mai grave forme de tradare. Distruge increderea intre soti, indiferent ca dupa o perioada cel care a fost inselat sustine ca a iertat greseala.

Prin natura

umana, cei care insala in casnicie sunt persoane neloiale, lipsite de tarie de caracter in relatia de cuplu, motiv pentru care recladirea increderii este aproape imposibila. Infidelitatea cauzeaza fracturi grave in intregul relatiei de casnicie, destabilizand exact fundamentul acesteia, iar tot ce are o temelie fragila este destinat prabusirii.

Cand unul dintre soti violeaza „nucleul increderii” sau „legatura de incredere” in relatie, in sine acest nucleu este distrus.

Pentru ca dragostea in casnicie sa tina „pana la adanci batraneti” sau „pana cand moartea ne va desparti”, fiecare sot trebuie

sa depuna efort, cate putin cate putin, in fiecare zi pentru a alimenta iubirea in cuplu. Cu alte cuvinte, nu poti insela si apoi sa ai impresia sau speranta ca relatia va supravietui cu brio.

Terapeutii, consilierii, psihologii sau alti specialisti care sugereaza ca exista sanse la fericire dupa infidelitate se insala si induc in eroare „pacientii” sub pretextul ca-i ajuta sa depaseasca momentul critic.

 

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri

Parteneri