luni, septembrie 27, 2021

Se pare ca barbatii au o serie de motive destul de clare pentru care nu le place preludiul lung.

1. In primul rand, un preludiu lung, pentru barbati, poate sa ridice riscul unei performante sexuale mai putin “puternice” Astfel, in cazul unui preludiu foarte lung, barbatii se excita mult prea tare, sustin rezultatele unui recent studiu. Astfel, contactul sexual in sine, cred ei, are sanse mult mai mare sa ii faca sa ejaculeze inainte de vreme.

Astfel, majoritatea barbatilor considera ca un preludiu foarte lung ar putea sa-i puna intr-o lumina proasta in fata partenerei lor sexuale, din simplul fapt ca sunt mult prea excitati pentru a performa la “cote maxime” in timpul sexului.

2. Un preludiu prea lung ii face sa observe o serie de imperfectiuni ale femeii si sa le piara cheful de sex. Acesta este rezultatul unui alt studiu recent, care a conchis ca barbatii sunt foarte atenti la detaliile corpului si mai ales la comportamentul parttenerei sexuale in timpul preludiului. Astfel, sansele de a descoperi mici imperfectiuni sau lucruri pe care efectiv nu le agreaza in timpul preludiului, cresc. De aceea, majoritatea barbatilor evita un preludiu lung, pentru a-si mentine dorinta sexuala aprinsa.

3. Nu in ultimul rand, barbatii urasc un preludiu lung din cauza ca li se pare ca momentul actului sexual este mult mai important decat “teatrul” jucat inainte. Mai mult decat atat, considera ca un preludiu exagerat de lung poate reprezenta o pierdere de timp, la modul cel mai serior. Totodata, studii recente arata care e durata optima a unui preludiu, pentru barbati. Astfel, se pare ca barbatii prefera un preludiu care sa dureze maxim 15 minute, minim 3 minute.

Ultimele stiri