miercuri, noiembrie 30, 2022

De ce refuză Nicușor Dan să se vaccineze? E întrebarea care stă pe buzele tuturor. Edilul Capitalei, care spune că s-a îmbolnăvit de COVID în luna aprilie, spune că nu și-a pus problema să obțină certificat verde.

„Viața mea înseamnă să mă trezesc de dimineață și să stau de la 9 la 21 în primărie”, a spus Dan la Digi 24. 

Nicușor Dan spune că se va vaccina după ce va face niște teste

Întrebat de moderatori cum le explică oamenilor de rând de ce ei au nevoie de certificat verde ca să intre în Primărie, iar el nu, Nicușor Dan a răspuns că explicația trebuie să o dea Parlamentul.

Te-ar mai interesa: Scandalul de dopaj al Simonei Halep ia o nouă ampl...

În ceea ce privește vaccinarea sa, primarul Nicușor Dan a spus că se va vaccina dar doar după ce va apuca să-și facă o serie de teste. Edilul a evitat să spună când se va întâmpla acest lucru.

„Oamenii nu-și aleg un primar care să le fie model”

„Am trecut prin boală. (…) Am spus că mă voi vaccina după ce fac un număr de teste, pe care n-am apucat încă să le fac, pentru că există niște urgențe care sunt mai importante. Am spus și o repet, aș vrea să închidem discuția, mă voi vaccina după ce fac un set de analize pe care n am avut timp până acum”, a spus Nicușor Dan.

Întrebat dacă ezitarea sa de a se vaccina nu ar putea să le creeze oamenilor o reticență în a se vaccina și ei la rândul lor, primarul a răspuns: „Oamenii nu-și aleg un primar care să le fie model, ci unul care să rezolve problema căldurii și apei calde, problema traficului, poluării aerului, mediului de afaceri, problema locurilor de muncă”.

Te-ar mai interesa: Opt metode eficiente să elimini acidul uric și să ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private