Sari la conținut

De ce revine cistita şi ce este bine să consumi ca să previ apariţia

Cistita este o infecţie urinară obişnuită în rândul femeilor. Simptomele variază de la o senzaţie de usturime în timpul micţiunii, dureri la nivelul abdomenul inferior şi micţiuni dese.

Cercetătorii au analizat urina de la mai multe persoane, pentru a descoperi că urina acidă este un mediu propice pentru ca bacteriile să se înmulţească.

„Ceretările noastre au anunţat faptul că urina este alcătuită şi din molecule care stau la baza produselor pe care le consumăm. Pentru a nu avea urina acidă ci mai aproape de PH-ul apei un bun produs pe care să îl consumăm sunt merişoarele” este de părere profeswor Henderston

Merişoarele reglează PH-ul organismului şi implicit a urinei. De asemenea, consumul de suc de merişoare şi antibioticele prescrise de medic pentru diagnosticul de cistită reprezită metoda eficientă pentru a preveni recurenţa bolii.

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel