vineri, noiembrie 27, 2020
Elena Oceanu

Pentru propria experienta sexuala, fiecare ar trebui sa stie ce inseamna sexul de ocazie. Insa toate experientele personale si toti sexologi demonstreaza faptul ca sexul in relatie este mult mai incitant, mai incendiar decat cel de ocazie.

Iata cateva motive pentru care exista mai multa placere in sexul in relatie decat in cel de ocazie!

 

  1. Partenerul chiar stie ce face

Doar in cadrul unei relatii de lunga durata partenerii ajung sa se cunoasca fizic si sexual cu adevarat. Timpul petrecut impreuna si partidele de sex ajuta la dobandirea acelor cunostinte in materie de sex, in materie de ce-i place celuilalt, pe care la sexul de ocazie partenerii nu au cum sa le descopere. Intr-o relatie, partenerul stie ca tie iti place “asa” si “nu asa”, stie cum sa te cuprinda cu bratele si cand sa preseze, in timp ce partenerul de ocazie actioneaza, pur si simplu, “la nimereala”.

 

  1. Este OK sa razi de mici incidente

Stii zgomotele acelea aiurea generate in anumite pozitii sexuale de anumite orificii? Ei bine, intr-o relatie de lunga durata poti rade de ele sau le poti ignora total, in timp ce, cand faci sex de ocazie, cu un partener abia cunoscut, tot ce simt este o jena imensa. Practic, intimitatea crescuta intre partenerii din relatia de lunga durata face ca orice fel de incident, mic sau mare, sa poate fi solutionat fara sentimente de rusine, jena.

Continuarea pe Lyla.ro

Parteneri