vineri, august 12, 2022

Tu ai ales asta, tu, spiritul tau reintrupat in aceasta existenta, pentru ca numai VARSATOR fiind, ai fi putut invata lectiile zodiei.

Nasterea sub semnul VARSATORULUI arata ca ai trait in perioade istorice in care valorile de egalitate, libertate si independenta erau avansate sau in care ai luptat, poate si tu, acerb pentru obtinerea acestor drepturi. Poate faci parte dintre cei care au luptat pentru independenta, pentru abolirea sclavagismului, in timpul revolutiilor industriale sau in vremea Renasterii, deci ai fost si tu un militant pentru respectarea libertatii oamenilor si manifestarea libera a spiritului si gandirii.

Te-ar mai interesa: Suferi de alergii? Iată ce îți poate agrava proble...

Aveai o viziune universala, larga, libera, erai cu un pas inaintea semenilor tai prin principiile dupa care ti-ai ghidat viata, poate facand parte dintre cei care nu au fost intelesi de oameni, la vremea respectiva. In reincarnarile trecute ai fost deosebit de ceilalti, afirmandu-te prin mentalitatea ta foarte liberala, poate de aceea ai fost un om greu de acceptat si inteles de marea majoritate.

Ai cautat sa-ti extinda cat mai mult orizonturile, nu te-ai oprit la o viata ingusta si limitata in care sa-ti asigure doar confortul personal, ci ai cautat sa devii un exemplu pentru ceilalti, uitand de orice egoism personal. Totusi i-ai neglijat pe cei apropiati, de aceea in aceasta viata trebuie sa asiguri afectiunea si ocrotirea in primul rand celor care tin la tine, sa daruiesti iubire in cote maxime, si abia apoi sa-ti indrepti prea plinul catre lumea larga. Candva, ai trait mai mult pentru grupul din care faceai parte, societatea, cercul, mediul bine definit al lumii tale fiind practic centrul existentei trecute. Si acum sunt importanti, dar te vei dedica lor altfel, daruind altruist ceea ce ii poate ajuta.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să faci pentru ca el să nu te uite nici...

Candva, ai trait existente in care s-a luptat din greu pentru idealuri supreme, pentru drepturi greu de acceptat in acele vremuri, si tu ai facut parte din avangarda acelor timouri, ai luptat dincolo de fiinta sa, dincolo de nevoile sale, eventual pentru o colectivitate intreaga de oameni. Fiind atat de liber, nu te-ai dedicat prea mult celor apropiati, nici macar propriei tale persoane, pentru ca pentru tine era mai importanta lumea in care traiai si binele colectivitatii.

Te-ar mai interesa: Dieta cu care a slăbit Chef Florin Dumitrescu. Fac...

ACUM, in aceasta viata, iti este dat din nou sa fii un eliberator, un revolutionar, sa fii cu un pas inaintea altora, pentru a le arata si lor incotro sa mearga, pentru a-i invata si indemna – prin exemplu personal – sa se manifeste liber, sa lupte pentru ce li se cuvine de drept, sa isi extinda orizonturile.  Ai si acum o atractie speciala spre lumea larga – fiind greu de tinut intr-un loc – si te atrage tot ce e nou si modern. Visezi la lumi fara granite, fara limite, fara interdictii, cu drepturi depline, crezand realmente in fericirea sufletului.

Te-ar mai interesa: Top alimente bogate în IOD. Asigură-te că le consu...

SFAT: Extinde-ti orizonturile prin cunoastere si calatorii, lupta pentru eliberare, arata altora cum sa fie liberi, ajuta-i sa capete ce li se cuvine, daruieste altruist, la modul umainitar, fii un bun prieten dar nu uita de tine sid e cei dragi!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private