duminică, aprilie 2, 2023

Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private austriece, a tratat în primul trimestru al anului cu 15% mai mulți pacienți români, raportat la aceeași perioadă a anului trecut.

Tratamentele oncologice au fost solicitate de către 60% dintre pacienți, WPK fiind unul dintre puținele centre medicale private din Europa care oferă cele mai moderne terapii împotriva cancerului – imunoterapia și terapia personalizată țintită. Alte servicii medicale accesate au fost cele de second opinion și check-up (10%), urmate de serviciile de ortopedie, traumatologie și medicină sportivă și de tratamentele pentru afecțiuni cardiovasculare și ORL. Pacienții români reprezintă 20% din totalul pacienților străini tratați în cadrul spitalului, fiind a două naționalitate ca pondere, după pacienții din Federația Rusă.

Te-ar mai interesa: Peste 200 de copii s-au vindecat de hapatita C cu ...

Datorită numărului crescut al pacienților români care s-au adresat spitalului nostru în primul trimestru al anului, am decis înființarea, în cadrul WPK Viena, a unui serviciu special care să le asigure acestora suport pe întreaga perioadă a internării. Astfel, toți pacienții români care se tratează la Wiener Privatklinik beneficiază de asistență permanentă, în limba română, oferită de către personalul nostru dedicat, atât la Viena, cât și la reprezentața din București. Aceștia transmit dosarul medical către echipa medicală, obțin o propunere medicală inițială pe care o comunică pacienților, le oferă acestora suport pentru deplasarea și cazare la Viena, și, de asemenea, îi însoțesc în spital. Cei mai mulți români ajung la noi pentru o a două opinie (second opinion) și tratamente medicale care nu sunt disponibile deloc sau nu la același nivel de calitate în țară lor. Printre acestea se află imunoterapia, cel mai modern tratament al cancerului, care deocamdată nu este disponibil in România.” a declarat Dr. Walter Ebm, CEO Wiener Privatklinik.

Te-ar mai interesa: Uită de lecitină! Ce vitamine îți mențin, de fapt,...

Cele mai frecvente patologii oncologice în rândul pacienților care ajung la Wiener Privatklinik sunt cancerul de sân – la femei și cancerul pulmonar, cel din urmă având o incidență în creștere în rândul populației generale.  

Cererea ridicată pentru serviciile medicale oncologice se datorează tratamentelor inovatoare pe care spitalul nostru le oferă pacienților, precum imunoterapia și terapia personalizată țintită, și echipei de experți oncologi de renume european la care aceștia au acces în cadrul Centrului de Excelență în Oncologie.” a declarat Prof. Univ. Dr. Christoph Zielinski, Coordonatorul Centrului de Excelență în Oncologie al Wiener Privatklinik.

Te-ar mai interesa: De la detoxifierea ficatului la stimularea imunită...

 Centrul de Excelență în Oncologie (WPK Cancer Center) are capacitatea de a aborda multidisciplinar și individualizat toate tipurile de cancer în diferite stadii, oferind pacienților cele mai moderne tehnici de diagnosticare și terapie. Diagnosticul final este emis de către o Comisie Interdisciplinară de experți în Oncologie, Genetică și Biologie Moleculară (Tumor Board), care analizează caracteristicile moleculare și individuale ale mutațiilor ADN-ului celulelor tumorale și ale celulelor sănătoase. Echipa WPK Cancer Center este formată din experți cu înaltă specializare, care monitorizează progresul tratamentului și contracarează orice potențiale efecte adverse.

Te-ar mai interesa: Alimente pe care nu ar trebuie să le încălzești în...

 În ceea ce privește serviciile de second opinion și check-up, WPK vine în întâmpinarea pacienților cu pachete personalizate de investigații, analize și consultații pentru evaluarea completă a stării de sănătate, într-o singură zi. Consultațiile sunt acordate de către medici de renume european din diverse specialități medicale, care pot stabili un diagnostic de precizie înaintea începerii unei terapii.

Te-ar mai interesa: Avertismentul medicului oncolog asupra acestui ali...

 Wiener Privatklinik oferă servicii de diagnostic și tratament într-o largă paleta de specialități medicale și deține nouă centre medicale de competență, în cadrul cărora lucrează unii dintre cei mai buni experți europeni. În 2017, cifra de afaceri înregistrată a fost de 80 milioane de euro. Rata de ocupare a spitalului este de circa 85%, pacienții internaționali reprezentând 45% din totalul pacienților. 

Pentru a facilita accesul pacienților români la serviciile sale medicale, WPK a încheiat parteneriate cu diverse companii aeriene și cu unități de cazare din Viena, oferind astfel condiții avantajoase și discounturi semnificative în ceea ce privește transportul și cazarea în Austria.  

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private