Sari la conținut

De la ”bal”, la SPITAL! 16 persoane, luate cu ambulanța: Au fost drogați fără voie

De la ”bal”, la SPITAL! 16 persoane, luate cu ambulanța de la o petrecere: Au fost drogați fără voie. Oamenii legii cercetează cauza.

Petrecere cu final șocant. 16 persoane au ajuns la spital după ce au consumat prăjituri. Din primele cercetări, prăjiturile conțineau substanțe halucinogene.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru trafic de droguri după petrecerea de la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, unde s-ar fi consumat prăjituri cu droguri. 15 persoane dintre cele 16 care au ajuns la spital au avut teste pozitive THC pentru marijuana.

„S-a înregistrat dosar penal pentru trafic de droguri, iar competenţa este exclusivă a D.I.I.C.O.T.”, a transmis duminică Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

La petrecere au participat aproximativ 70 de persoane şi unele dintre acestea s-au simțit rău, iar 16 au ajuns la spital.

Ce spune conducerea hotelului din Râmnicu Vâlcea despre petrecerea cu prăjiturile aduse din Olanda„Cu privire la evenimentul privat (aniversare), organizat în locația noastră în seară de 21 ianuarie 2023, facem următoarele precizări:

Toate produsele alimentare oferite de noi au fost conforme cu normele de siguranță alimentară. Dulciurile aduse de către sărbătorit pentru bufetul de prăjituri au fost însoțite de avize de conformitate.

Regretăm situația creată, dar aceasta nu a fost produsă din cauza serviciilor oferite de noi.

În prezent se desfășoară cercetări de către organele în drept pentru a stabili situația de fapt și cauzele producerii ei”, a transmis Teodorini Andrei, Director General al Hotel Ramada Râmnicu Valcea.

La petrecere au fost 70 de persoane

„Din primele verificări efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că, în incinta restaurantului, se desfăşura o petrecere la care erau prezente un număr de aproximativ 70 de persoane, iar, la un moment dat, unele dintre acestea au acuzat stări de rău.

La spital au ajuns mai multe persoane, în vederea efectuării de investigaţii medicale amănunţite. În continuare, poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis, sâmbătă seara, reprezentanţii IPJ Vâlcea, citează gandul.ro.

Petrecerea a fost organizată de un om de afaceri şi mulţi dintre participanţi sunt din judeţul Prahova.

La ora transmiterii acestei știri, participanții la petrecere dau declaraţii la DIICOT.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel