luni, noiembrie 28, 2022

Nu sunt puține persoanele care se abțin din a-și împăstăși părerea despre faptele lup Putin, mai ales în contextul actual. Multe persoane se tem, chiar și în zilele noastre, să își exprime punctul de vedere.

Totuși, Gretta Vedler, o tânără fotomodel din Rusia, cunoscută mai ales pentru Miss Rusia 2019, nu se ferea să spună cu ani în urmă că președintele țării sale, Vladimir Putin, este un psihopat.

Te-ar mai interesa: Constipație și dureri de spate în zona lombară: ce...

Aceasta nu era de acord cu multe dintre acțiunile președintelui, chiar înainte de a dezvănțui conflictul militar actual în Ucraina.

Trupul tinerei, găsit după un an

Trupul tinerei fotomodel din Rusia, Gretta Vedler, a fost găsit ascuns într-o valiză, la mai bine de un an după ce apropiații au declarat că a dispărut.

Gretta Vedler, în vârstă de 23 de ani, a fost ucisă la o lună după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care l-a numit pe Vladimir Putin „psihopat” și în care a prevăzut că impulsul său de a „îmbunătăți integritatea Rusiei” se va sfârși în lacrimi, notează Marca.com.

Te-ar mai interesa: De ce rămân bărbații în căsnicii nefericite: 6 mot...

Crima, recunoscută de iubitul ei

Cel care a recunoscut crima a fost Dmitri Korovin (23 de ani), un fost iubit al Grettei. El a mărturisit la mai bine de un distanță că și-a sugrumat până la moarte partenera după o ceartă pentru bani la Moscova.

Astfel, el a precizat și că această crimă nu a avut nicio legătură cu opiniile ei politice referitoare la Putin.

Korovin a precizat că a pus apoi cadavrul tinerei în portbagajul unei mașini. Tânărul, se pare, a abandonat mașina într-o altă regiune, la peste 300 de kilometri distanță de locul crimei.

Te-ar mai interesa: Cancerul pulmonar: Care sunt primele semne pe care...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private