Sari la conținut

Deces suspect la Timişoara: A murit în timp ce îşi făcea un tatuaj în mall

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit, vineri, într-un salon de tatuaj într-un mall din Timișoara, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

Mai exact, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați vineri, în jurul orei 16.45 că într-un sediu dintr-un complex comercial din Timișoara, unui tânăr în vârstă de 23 de ani i s-a făcut rău în incinta unui salon de tatuaj.
Organizatorii au chemat salvarea, însă, din păcate, medicul de pe ambulanță sosit la fața locului a declarat decesul tânărului, potrivit Mediafax.

Angajaţii salonului de tatuaj şi-au continuat activitatea

Până când au intervenit criminaliștii pentru verificări, angajații de la standuri și-au văzut mai departe de lucru și au continuat să facă tatuaje, în condițiile în care în vecinătate zăcea trupul neînsuflețit chiar în sala uriașă în care se desfășura evenimentul.
„La data de 12.04.2024, în jurul orei 16:45, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-o societate comercială dintr-un complex comercial de pe raza municipiului Timișoara, unui tânăr în vârstă de 23 de ani i s-ar fi făcut rău în incinta unui salon de tatuaj.
Risc de infectare cu un virus mortal
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Ajungând la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, din păcate, medicul de pe ambulanță sosit la fața locului, declarând decesul acestuia.
În acest sfârșit de săptămână, la un mall din Timișoara are loc al doilea International Tattoo Convention, potrivit presei locale.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel