marți, iunie 28, 2022

Unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România de la ora actuală se confruntă cu o problemă de sănătate care îi poate pune în pericol cariera muzicală.

Concertele dese și programul extrem de încărcat și agitat, oboseala, l-au pus la încercare pe Tzancă Uraganul.

Pentru a-și putea reveni și pentru a performa în continuare, Tzanca a luat o decizie: nu va mai cânta înainte de ora 17:00

Te-ar mai interesa: Să ne îngrijorăm? Când ajunge iodura de potasiu în...

„Am luat o decizie pe care vreau să o anunț și acum, în premieră. Nu o să mai cânt ziua, înainte de ora 16, 17. Nu o să mai cânt, pentru că e vorba de sănătate, chiar am făcut un anunț, m-au înțeles foarte mulți oameni la care am de cântat, pentru că nu puteam să cânt până la 4-5, să mă duc, să mă ia somnul pe la 7 dimneața și la 12 să fiu iar în curte la oameni.

Nu se poate, e vorba de sănătate. Înainte de 4-5 nu o să mai cânt. Cânt și eu un program ziua, mai cânt un program, două, seara, să putem ajunge și mai departe”, a declarat Tzancă Uraganu, la Antena Stars.

Te-ar mai interesa: Gel injectabil ce poate „lipi” fisurile coloanei v...

Oboseala l-a doborât pe iubitul manelist Tzancă Uraganul

Îndrăgitul artist a dezvăluit că timp de aproape trei luni s-a confruntat cu stări de oboseală din cauza programului aglormerat pe care îl avea. Fiind unul dintre cei mai apreciați cântăreți din țara noastră, Tzancă Uraganu este chemat la foarte multe evenimente, dar de acum se va mai concentra și pe starea lui de sănătate.

„Așa e normal, să pot să ajung pe la toată lumea în forță, să zică lumea „da, frate, și-a meritat locul”. Cu oboseala (n.r probleme cu care s-a confruntat), atât. Am avut o stare de oboseală care m-a ținut vreo două-trei luni, exact din cauza programului pe care îl aveam”, a mai spus manelistul, pentru aceeași sursă.

Te-ar mai interesa: 3 motive pentru care câștigăm mai multă grăsime ab...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private