marți, iunie 28, 2022

Decizia șocantă a unui artist celebru. Tzancă Uraganu, căci despre el este vorba, a reușit să își ia fanii prin suprindere cu ultimul său anunț.

Vestea artistului a luat prin surprindere foarte mulți fani. Celebrul manelist spune că nu o să mai cânte ziua, înainte de ora 16, 17, motivul fiind legat de sănătate.

Tzancă Uraganu a avut o stare accentuată de oboseală și dă vina pe programul său încărcat din ultimele 2-3 luni, care l-a epuizat.

Te-ar mai interesa: Gel injectabil ce poate „lipi” fisurile coloanei v...

Artistul a anunțat că nu dorește să își mai pună sănătatea în pericol, motiv pentru care nu va mai cânta în timpul zilei, înainte de ora 16, 17.

„Am luat o decizie pe care vreau să o anunț și acum, în premieră. Nu o să mai cânt ziua, înainte de ora 16, 17. Nu o să mai cânt, pentru că e vorba de sănătate, chiar am făcut un anunț, m-au înțeles foarte mulți oameni la care am de cântat, pentru că nu puteam să cânt până la 4-5, să mă duc, să mă ia somnul pe la 7 dimneața și la 12 să fiu iar în curte la oameni, nu se poate, e vorba de sănătate. Înainte de 4-5 nu o să mai cânt. Cânt și eu un program ziua, mai cânt un program, două, seara, să putem ajunge și mai departe.

Te-ar mai interesa: Horoscop Iulie. Cât de norocoși sunt nativii acest...

Sursă FOTO: EVZ

Așa e normal, să pot să ajung pe la toată lumea în forță, să zică lumea „da, frate, și-a meritat locul”. Cu oboseala (n.r probleme cu care s-a confruntat), atât. Am avut o stare de oboseală care m-a ținut vreo două-trei luni, exact din cauza programului pe care îl aveam”, a mărturisit Tzancă Uraganu, pentru Antena Stars.

Ce avere are Tzancă Uraganu

Potrivit România TV, pe lângă o vila de jumătate de milion de euro, Tzancă Uraganu deţine și o impresionantă flotă auto! Manelistul se urcă la volanul a trei autovehicule de lux.

Te-ar mai interesa: Alzheimer cu debut precoce : Dacă tot SPUI asta, a...

„Nu ascund nimic, doar că nu sunt atât de bogat precum se crede. Sunt lăutar, nu ştiu ce vor de la mine. De cele mai multe ori, cânt de plăcere ori la prieteni, nu-i pot refuza.

Mi-au stabilit impozit pentru bani pe care eu nu-i câştig la nunţi, mi-au zis că au dovezi din live-urile şi filmuleţele postate de diverşi pe Facebook-ul meu. Am 26 de ani, de unde să strâng eu averi la vârsta asta?”, declara Tzanca Uraganu cu ceva timp în urmă.

Te-ar mai interesa: Ciroza: Alimente de EVITAT pentru a salva ficatul ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private