Sari la conținut

Declarația șocantă a preotului Visarion Alexa: „Soția mea arată ca o puștoaică de 18 ani!”

Preotul Visarion Alexa se află sub control judiciar în acest moment, după ce mai multe femei au depus plângere împotriva sa, cu acuzare de agresiune sexuală.

Prin pisma acuzațiilor, anchetatorii au început să analizeze declarațiile părintelui de-a lungul timpului și au dat și peste această declarație scandaloasă făcută în 2019, dar peste care s-a trecut cu vederea.

„Am trei fete. Patru, cu tot cu soția mea. Fac o paranteză, pentru că dacă ele își lasă codițe și ieșim împreună pe stradă, eu cu bărboiul ăsta, lumea zice că le-am răpit, săracele. Deși are 40 de ani, soția mea arată ca o puștoaică de 18 ani.”, a spus părintele Visarion Alexa, zâmbind spre cineva din public.

Tot în cadrul aceleiași declarații, părintele vorbește și despre cum ar trebui să fie un preot în cadrul unei spovedanii.

„Nu vă spovediți la oricine, la orice preot! Vă dau un sfat prietenesc. Dacă nu e blând și înțelegător cu tine, indiferent în ce situație te-ai afla, fugiți, că v-o încasați! Iese rău… Căutați un duhovnic mai blând decât mama. Care să se poarte cu dumneavoastră ca și cu copilul lui”, spunea Visarion Alexa, în 2019, potrivit Click.

Visarion Alexa se află în prezent sub control judiciar. Pe lângă femeia care l-a acuzat inițial de abuz sexual au mai apărut, între timp, alte cinci plângeri asemănătoare instrumentate și investigate de polițiștii Secției 20.

Comisia de disciplină din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor i-a solicitat preotului Visarion Alexa o declarație personală cu privire la faptele de care este acuzat.

Acesta a recunoscut fapta incriminată de probatoriul consemnat, însă a refuzat să ofere detalii amănunțite afirmând că avocata sa l-a sfătuit să fie reținut în declarații.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.