Sari la conținut

Deea Maxer, cuprinsă de disperare! De urgență cu copiii ei la medic

Deea Maxer
Sursa foto: Kanal D

Deea Maxer, de urgență cu copiii ei la medic.  Fosta soție a lui Dinu Maxer a ajuns cu cei doi copii la medic. Aceasta a explicat stările cu care s-au confruntat micuța Maysa și Andreas.

Recent, Deea Maxer a anunțat în mediul online că fiul și fiica ei au avut câteva zile grele din cauza unor probleme de sănătate. Se pare că atât ea, cât și băiatul ei au avut probleme digestive, de care au reușit să scape repede, dar micuța Maysa a avut nevoie de intervenția medicilor.

Deea, de urgență cu cea mică la doctor

Fiica Deei Maxer și a lui Dinu Maxer s-a confruntat cu stări de vomă și febră, motiv pentru care îngrijorarea vedetei a fost la cote maxime și a plecat de urgență cu cea mică la doctor.

Deea Maxer
Sursă foto: Kanal D

„Și voi tot cu răceala? Inițial am început eu cu Andreas în weekend cu ceva bazaconii pe digestiv… apoi Maysa direct în simptome de răceală.

Am fugit ieri la medic, după-amiază, pentru că a dat-o în episoade de vomă. Am făcut toate testele, nu are nici gripă, nici COVID. Pare că e o răceală clasică… azi-noapte am făcut noapte albă. E cu febră răceala asta, cu tot tacâmul. Îh, ce viruși circulă”, a transmis Deea Maxer, pe pagina sa oficială de Instagram, relatează WOWbiz.

Simptomele provocate de virusuri

Pot varia în funcție de tipul de virus și de organul sau sistemul afectat. Totuși, unele simptome comune ale infecțiilor virale pot include:

  • Febra: mulți viruși provoacă febră, care poate fi de intensitate ușoară până la severă.
  • Dureri de cap și dureri musculare: aceste simptome sunt frecvente în cazul infecțiilor virale și pot fi asociate cu oboseală și slăbiciune generală.
  • Tuse și durere în gât: multe virusuri pot provoca inflamație la nivelul căilor respiratorii superioare, ceea ce poate duce la tuse și durere în gât.
  • Congestie nazală și secreție nazală: în infecțiile virale ale căilor respiratorii superioare, secreția nazală poate fi prezentă, blocând nazofaringele și determinând congestie nazală.
  • Diaree și vărsături: unele virusuri pot provoca și simptome digestive, cum ar fi diareea sau vărsăturile.
  • Erupții cutanate: unele infecții virale pot provoca erupții cutanate caracteristice, cum ar fi varicela sau rubeola.

Acestea sunt doar câteva dintre simptomele comune ale infecțiilor virale. Este important să menționăm că simptomele pot varia de la o persoană la alta și pot varia și în funcție de vârstă, starea generală de sănătate și sistemul imunitar al individului. Dacă prezentați simptome suspecte, este întotdeauna recomandat să consultați un medic pentru un diagnostic și un tratament adecvat.

 

 

Maria Mocanu

Sunt Maria Mocanu și am o vasta experienţă profesională! Sunt o fire creativă, sociabilă, veselă și îmi place să scriu. Am o experiență în media de peste 15 ani, cu nenumărate articole publicate în online, dar și articole de specialitate pentru pasionații și iubitorii de animale.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel