miercuri, noiembrie 30, 2022

Un tânăr de 29 de ani din localitatea Corbu a îngrozit întreaga țară după ce, anul trecut, și-a ucis vecinul și a agresat-o pe fiica sa. După atât de mult timp, Denis Mustafa a fost condamnat la închisoare pe viață, printr-o sentință definitivă a Curții de Apel Constanța.

Tânărul, care a comis o crimă și un viol, printre altele, trebuie să plătească și daune în valoare de 2 milioane de euro.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Pericol mortal în coaja unei bana...

Criminalul care a îngrozit toată țara a intrat în casă peste o familie din județul Constanța, a violat o fată de 21 de ani și l-a ucis pe tatăl acesteia, într-un mod violent, martori fiind ceilalți copii, minori, ai victimei, și soția acestuia.

Făptașul, Denis Mustafa, în vârstă de 29 de ani a mărturisit că ar fi vrut să îi jefuiască deoarece avea nevoie de bani pentru droguri.

Denis Mustafa, condamnat la închisoare pe viață

Judecătorii Curţii de Apel au respins ca nefondat apelul inculpatului împotriva sentinţei Tribunalului Constanţa.

„În baza art.421 pct. 1 lit. b din Codul de procedură penală, respinge apelul declarat de apelantul-inculpat Mustafa Denis împotriva sentinţei penale (…) pronunţată de Tribunalul Constanţa, în dosarul penal nr.7883/118/2021, ca nefondat. (…) Definitivă. Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor şi a procurorului, (…), azi 05.05.2022”, este soluţia pe scurt dată de judecătorii Curţii de Apel Constanţa.

Te-ar mai interesa: Peste 70.000 de ore de consiliere psihologică pent...

Potrivit sentinţei judecătorilor Tribunalului Constanţa, tânărul acuzat de omor calificat, viol, tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal a fost condamnat la detenţie pe viaţă. Acesta este, totodată, obligat să plătească daune materiale şi morale în valoare totală de peste 2 milioane de euro.

Miercuri, 2 februarie 2022, magistrații Tribunalului Constanța l-au condamnat la detenție pe viață. Concret, acesta a fost condamnat la 25 de ani de închisoare pentru omor calificat, zece ani de închisoare pentru viol, zece ani de închisoare pentru tâlhărie și o condamnare de nouă ani de închisoare și respectiv două condamnări a câte opt ani de închisoare, pentru comiterea a trei fapte de lipsire de libertate, comunică Antena 3.

Te-ar mai interesa: Medic urolog renumit: Majoritatea bărbaților igno...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private