luni, ianuarie 18, 2021
Alecu Carmen

Dependent de oxigen. Cunoscut medic, infectat cu COVID. „Mă aflu într-o situație absolut anormală”.

Medicul Nicolae Bacalbașa a fost infectat cu coronavirus și este dependent de oxigen. Cunoscut publicului pentru câteva scandaluri în care a fost implicat, deputatul PSD a declarat în direct, la România TV, că virusul circulă printre noi și că ar trebui fiecare să se gândească la propria persoană. Dar chiar și așa, recunoaște că e greu să fie respectate restricțiile.

„Mă aflu într-o situație absolut anormală, dependent de oxigen. E foarte greu pe omul care-i animal social să-l faci să respecte distanțarea. N-ai ce face. În viață, din păcate, te pui în fața unor situații, din care esențial este să supraviețuiești. E aproape imposibil să te ferești, sigur că da, asta este. Dar din păcate unii facem forme mai urâte. În funcție de genele tale, de starea de sănătate anterioară”, a declarat medicul.

Deputatul Nicolae Bacalbasa, în vârstă de 76 de ani, medic de profesie, fost presedinte al CJ Galati si protagonistul mai multor scandaluri spumoase din Parlament, nu se mai regaseste pe listele candidatilor pentru alegerile parlamentare.