duminică, ianuarie 23, 2022

Daca va este pofta de ciocolata, dar vreti sa evitati zaharul, iata o reteta minunata.

Aveti nevoie de:

cioco

– o cana pudra roscove(carob)

– o cana ulei cocos

– o jumatate de cana indulcitor natural, eu am pus miere

– 20 g de merisoare, goji, stafide (ce va place)

– 1/2 cana caju

– 1/2 cana nuca romaneasca

Mod de preparare:

Topiti uleiul de cocos, punandu-l intr-un vas cu apa fierbinte.

Intr-un bol mai mare, puneti cana cu pudra de roscove, indulcitorul si uleiul.  Amestecati  foarte bine, cu ajutorul unei linguri de lemn.

Te-ar mai interesa: Avertisment privind suplimentele: Trei pastile car...

Dupa aceea, macinati foarte putin nuca si cajuul; de preferat, sa ramana bucati mai mari.

Adaugati nuca, cajuul si fructele deshidratate, si amestecati foarte bine.

cioco-2

Dupa, puneti continutul bolului intr-un vas special, si il bagati la frigider pana  se intareste. Dureaza foarte putin, depinde de cantitate, daca folositi forme de bomboane, cred ca intr-o ora, maximum 2 e gata.

Daca aveti forme speciale pentru bomboane, sunt perfecte!

Pofta buna!

Sursa: http://www.cuvinte-cu-lumina.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private