marți, mai 17, 2022

Tradiția religioasă și filosofică vorbește despre copacul vieții. Este unul dintre cele mai bogate și mai răspândite simboluri. Acest copac etern apare în toate mitologiile. Cele 22 de căi ale Pomului Vieții din Cabală au fost folosite chiar de magicienii și alchimiștii Evului Mediu, pentru a determina destinul unei persoane, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. 12 dintre aceste căi corespund zodiilor, iar Mihai Voropchievici a vorbit despre ele.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să știi despre virusul care declanșează...

Destinul zodiilor. O singură zodie urmează calea DREPTĂȚII

„Ne urcăm în copac pentru că toată lumea se duce şi cumpără talismane, pomul vieţii, dar a fost cineva curios ce încărcătură are? Ştim de la Adam şi Eva. Ei au fost primii care au trebuit să încerce forţa destinului umplând pe ramuri”, a dezvăluit Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce destin ne așteaptă în funcție de zodie în arborele vieţii, dar şi care este menirea fiecărui nativ. Uite ce mesaj are numerologul pentru fiecare zodie.

„Ne urcăm în copac pentru că toată lumea se duce şi cumpără talismane, pomul vieţii, dar a fost cineva curios ce încărcătură are? Ştim de la Adam şi Eva. Ei au fost primii care au trebuit să încerce forţa destinului umplând pe ramuri.

Te-ar mai interesa: Cum dizolvi în mod natural cheagurile de sânge? Tr...

Până la cele 22 de căi ale vieţii sunt 12 zodii

Pentru că în acest copac al vieţii sunt 22 de punct magice, căi ale vieţii. Cabala, care este forţa supremă a unor divinaţii străvechi, ne duce acolo unde trebuie să înţelegem că pe fiecare ramură există ceva. Până la cele 22 de căi ale vieţii sunt 12 zodii. Fiecare rămurică vine cu ceva benefic pentru fiecare zodie”, a precizat numerologul

Te-ar mai interesa: Boala de care suferi dacă ai mereu arsuri în capul...

Berbec. Calea eliberatorului

Va trebui să te lupţi cu aceşti demoni în luna octombrie.

Berbecul este făcut să fie luptător, războinic şi să aducă în viaţa oamenilor nişte schimbări. Această cale conectează înţelepciune cu frumuseţea, dar şi ordinea cu eroul civilizator. Persoanele din această zodie îşi construiesc viaţa sub semnul echilibrului şi al armoniei. Conducătorii sunt reformatori, războinici care apucă această cale numai cu gândul să înfrângă haosul şi să obţină glorie. Pot câştiga toate bătăliile. Provocările: caracter inflexibil, agresivitate şi tiranie. Va trebui să te lupţi cu aceşti demoni în luna octombrie.

Te-ar mai interesa: Motivul nebănuit care te face să iei în greutate. ...

 Taur. Calea liderului spiritual

Este un maestru spiritual consilier cu inclinaţii către valorile materiale, au voce interioară şi egalitate de spirit. Toate aceste lucruri se desfăşoară sub calea îndrăgostiri înţelepciune şi spiritualitate. Înţelepciune şi mirostivirea sunt legate datorită zodiei Taur. Această cale este destinată celor însărcinaţi cu refacerea perfecţiunii creaţiei. Primesc abundenţă din partea Universului. Provocărişe lăcomie. deşertăciune, materialism, lux, ataşament de obiecte, dorinţa de a poseda bani.

Te-ar mai interesa: Și tu te trezești cu mâinile așa dimineața? Ar put...

Gemeni. Calea Logicii sau Calea Iubirii

Au interes pentru conexiuni, relaţii, dragoste cu toate forţele opuse. Pot fi scriitori, oameni de afaceri, dar cu depăşirea dualităţii. Cei care rezolvă problema de dragoste ei sunt. Oricine parcurge acest drum, trebuie să folosească şi înţelegerea, logica şi puterea raţionamentului. Ei trebuie să înţeleagă că nu sunt centrul Universului, ci doar mesagerii. Afirmaţia cheie: Atrag relaţiile potrivite în viaţa mea. Ajut oamenii să se conecteze între ei! Provocări: Tendinţa prea intensă a logice, de aici vin amăgiri, proiecţii. Tendinţa de a transmite mesaje false sau denaturate.

Rac. Calea Vasului lui Dumnezeu 

Racul este a 7 Cale, care pune accent pe buna înţelegere în familie, pe protecţia căminului şi pe armonia dintre oameni. Au capacitate meditativă, grija faţă de casă şi familie, drum spre succes. Această cale leagă înţelegerea cu severitatea. Deci, Racul te înţelegere, dar dacă vede că nu l-ai înţeles, devine sever. Necesită multă atenţie, disciplină şi răbdare. Pentru majoritatea dintre ei, familia este la locul principal, unde îşi exercită dragostea. Afirmaţiile cheie: Sunt iubit de familia mea şi îngrijit de Univers. Îi iert pe cei care n-au neîndreptăţit! Provocări: Idea de persoană aleasă, protecţie exagerată, egoism sau răceală emoţională. De multe ori au senzaţia că ei sunt centrul Universului.

Leu.  Calea sabiei înflăcărate

Calea a opta este calea care guvernează fericirea

Sunt persoanele care devin celebre. Sunt înzestrate cu bogăţie, cunoaştere sau forţă. Însuşirile esenţiale sunt vitalitatea, orientarea spre dragoste şi romantism, creativi, interesaţi de distracţii. Calea a opta este calea care guvernează fericirea, romantismul, copiii şi jocul.

Afirmaţii: Sunt plin de vitalitate, forţă şi fericire. Sunt gata să împărtăşeşc bucuria şi dragostea mea cu toţi care mă înconjoară. Promocările: orgoliul, egocentrism, dorinţa de dominare, complexe de superioritate.

Fecioară. Calea purificării
Este calea care unifică milostifirea cu frumuseţe. Trebuie să eviţi excesul şi să fii un ghid înţelept. Păstrează lumina strălucitoare a divinităţii. Afirmaţii cheie: Mă bucur de izbăvirea mea. Sunt curat şi pur şi sunt gata să-mi servesc sinele superior. Provocările sau negativitatea, critica exagerată, standarde prea înalte.

Balanţă. Calea Echilibrului 

Este a 11 cale din arborele vieţii şi conduce la echilibru, diplomaţie, justiţie şi relaţii. Pot lucra ca judecători, mediatori, avocaţi. Este calea acelor oameni care caută să aducă armonie între un grup sau calea pe care trebuie să o iei tot timpul. Această cale duce la frumuseţe. Cei care merg pe această cale, sunt cei angajaţi în activităţi artistice. Afirmaţii: Sunt în armonie cu viaţa şi destinul meu. Voi fi răsplătit cu pentru toate eforturile mele. Generez pace şi linişte în toate relaţiile. Provocări: superficialitate, centrare pe frumuseţea exterioară, pot deveni ipocriţi.

Scorpion. Calea intimităţii

Este a 13a cale. Simbolizează cartea morţii din tarot. Asta înseamnă dispariţia lucrurilor vechi, cât şi renaşterea şi schimbarea. Face legătura dintre frumuseţe şi eternitate. Fiecare moarte este urmată de o naştere şi de o eternitate. Acest drum ne învaţă că nimic nu durează pentru totdeauna, nici măcar frumuseţea. Trebuie să-şi folosească talentele şi banii, pentru a atinge scopuri mai înalte. Provocări: frica de moarte, de schimbare, gelozie, manipulare emoţională şi abuz.

 Săgetător. Calea Alchimiei 

Însuşiri esenţiale: dorinţa de a călătorii, dorinţa de a spune adevărul, dorinţa de a studia alchimia, optimisum. Această cale face legătura dinte bine şi temelie. Este calea de conectarea la culturile străine, la călătorii şi la învăţământul superior. Afirmaţii: Sunt deschis să învăţ adevărul despre mine şi despre viaţă în general. Cel care îmi oferă tot ce am nevoie este încrederea. Provocări: excesiv de optimism şi în credere prea mare în noroc.

Capricorn.  Calea simţului practic

Succesul e deja în palma mâinii mele

Capricornul reprezintă simţul practic pământesc şi reprezintă atingerea tuturor scopurilor. Este orientat spre ordine, conservator, dornic de succes, înzestrat cu umor, dar dominat de temeri şi ispite. Doar conectarea la inimă îl poate asigura că mesajul este cel asigurat. Atât timp cât nu pune inimă şi face numai mental, nimic nu funcţionează. Evitaţi tendinţele egocentrice. Provocări: frică, panică, abuz, şi inclinaţii prea pămâneşti. Afirmaţii cheie: Îmi pot atinge toate scopurile. Succesul e deja în palma mâinii mele.

Vărsător: Calea dreptăţii

Vărsătorul este calea dreptăţii, care nu face altceva. Sunt inventatorii, geniile, care se străduiesc pentru o lume nouă. Afirmaţii: Mă bucur de o deplină conştientizare şi mă conectez cu divinitatea.

Ce destin ai în copacul vieţii, cu Mihai Voropchievici. Peşti urmează calea misticii
Sunt calea misticii. Afirmaţia cheie: Mă conectez la divinitate. Provocări: iluzii, decizii greşite, evadare în alcool sau droguri.

Peşti.  Calea misticii

Sunt calea misticii. Afirmaţia cheie: Mă conectez la divinitate. Provocări: iluzii, decizii greşite, evadare în alcool sau droguri.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private