sâmbătă, iulie 2, 2022

Tragedia de la Ploiești, unde doi gemeni au murit, în timp ce mama facea Live pe Facebook, a șocat întreaga țară. Pe măsură ce înaintează ancheta, noi detalii surprinzătoare ies la suprafață.Mama gemenilor de doi ani care au murit după ce au căzut de la etaj, în timp ce femeia făcea LIVE pe Facebook, pare că nu i-a impresionat deloc pe medici.

Fostul soţ al femeii acuză că gemenii ar fi fost aruncaţi de la fereastră

Te-ar mai interesa: OMS: Prea multe DECESE cauzate de accidente RUTIER...

Fostul soţ o acuză pe prietena ei Alina că i-a aruncat copiii de la geam, însă poliţiştii nu iau în calcul varianta. Ştefan Gabriel Preda, tatăl gemenilor: ”Cealaltă era în cameră unde au fost copiii, unde s-a întâmplat accidentul. Posibil să-i fi aruncat respectiva”.

Bunica gemenilor: ”Ştia şi primăria din comună, i-au venit amenzi de la prostituţie sau cum Dumnezeu se zice. N-am mai vorbit cu ea că am bătut-o că mi-a luat copiii şi a plecat şi mi-a dat block la număr, cred că este vreo lună de zile”.

Marius Andrei Pilică, unchiul copiilor: ”De când au apărut copiii ăştia doi, s-a schimbat tot la ea: prostituţie, umblă cu tot felul de băieţi”.

Te-ar mai interesa: ATENȚIE la durerile de picioare! Pot semnala afecț...

Violeta Tănase, Spitalul de Urgenţă Ploieşti: ”Mi s-a părut foarte teatrală şi parcă mai puţin îndurerată decât m-aş fi aşteptat. Am fost noi marcaţi într-un mod greu de descris în cuvinte. Noi, lucrătorii din Urgenţă”, potrivit adevărul.ro 

Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Cel de-al treilea copil al femeii a ajuns acum la tată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private