Sari la conținut

Detaliul SCÂRBOS pentru care ar trebui să ne spălăm hainele noi înainte de a le purta! Mărturia unei foste angajate

Fosta angajată a unui mare retailer de îmbrăcăminte trage un semnal de alarmă cumpărătorilor. Aceasta îi sfătuiește să își spele hainele noi înainte de a le purta. Un detaliu SCÂRBOS a fost dezvăluit chiar prin intermediul unui clip postat pe TikTok.

Vloggerița a dezvăluit că această practică era una normală în rândul colegilor ei de breaslă, însă ei i se părea total neigienică și scârboasă.

„Nu aveam voie să purtăm haine de la alte mărci sau alte magazine. Managerul te aprecia mai ales dacă purtai lucruri din noua colecție”, a dezvăluit ea.

Ea a subliniat că majoritatea colegilor ei nu luau în calcul cheltuirea proprilor ani pentru a achiziționa haine din magazinul în care lucrau. Soluția lor era să ia articole din rafturi, să le poarte în timpul orelor de program, apoi să le reeticheteze și să le pună apoi la vânzare la finalul schimbului”, a spus aceasta, potrivit Yahoo Finance.

„Muncești toată ziua. Transpiri”, a explicat ea. „Întotdeauna mi s-a părut dezgustător ce făceau colegii mei. Deci, acesta e sfatul meu pentru voi: Spălați hainele după ce le-ați cumpărat!”

Cei care au urmărit mărturisirea vloggeriței pe Tik Tok au avut diverse reacții:

„Magazinul pentru care am lucrat călca hainele cu aburi înainte de a le pune înapoi. Ceea ce este frumos”, a spus un utilizator.

„Clientul a cerut mărimea pe care o purtam, am „verificat” în spate doar pentru a schimba o mărime mai mare pentru mine, astfel încât să o poată încerca pe a mea fără să știe ea”, a adăugat un altul.

„De aceea spăl fiecare haină după cumpărare, chiar și jachetele și șosetele – îmi oferă liniște sufletească”, a spus un alt TikToker.

„Și în magazinul în care lucram eu se întâmpla asta. Și da, era foarte stresant, de asemenea, să alegi rapid ceva de îmbrăcat înainte de deschidere!” a comentat o altă persoană.

„Nu am purtat niciodată ceva ce am cumpărat fără să-l spăl mai întâi. Sunt surprins că nu face toată lumea asta”, a conchis un utilizator.

@octagonglasses

or maybe our store was really weird lol #clothingstore #washyourclothes #clothes #clothing #psa #storesecrets

♬ Blade Runner 2049 – Synthwave Goose

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.