Sari la conținut

Detectoare de fum și monoxid de carbon, montate GRATUIT în casele românilor

detector de fum
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Românii din mai multe județe ale țării vor putea beneficia gratuit de detectoare de fum prin intermediul campaniei „Detector pentru viață”.

Campania pentru protejarea vieții în caz de incendiu și intoxicare cu monoxid de carbon a continuat să se extindă în mai multe localități din întreaga țară, fiind parte a unei inițiative desfășurate de DSU, IGSU, E.ON și Delgaz Grid.

Echipamentele de siguranță, inclusiv detectoarele de fum și de monoxid de carbon, au fost montate în mai multe gospodării din 15 localități ale județului Timiș, urmând să fie implementate și în alte zone.

Campania s-a extins și în județul Suceava, cuprinzând 15 comune. Astfel, locuitorii din localități precum Baia, Dorna Candrenilor, Dorna Arini, Dumbrăveni, Fundu Moldovei și altele vor beneficia de aceste echipamente de protecție.

LISTA judeţelor în care se montează detectoarele

Această acțiune face parte dintr-un proiect mai amplu care vizează instalarea gratuită a 7.500 de detectoare de fum și 2.500 de detectoare de monoxid de carbon în locuințele din 20 de județe din România, zone cu un istoric semnificativ de incendii și pierderi de vieți omenești.

Județele nominalizate în cadrul acestui proiect sunt: Alba, Brașov, Botoșani, Caraș-Severin, Călărași, Covasna, Dâmbovița, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui și Vrancea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel