Detoxifierea plamanilor in 3 zile. Reteta naturala si eficienta

Detoxifierea plamanilor in 3 zile. Reteta naturala si eficienta

Este cunoscut faptul ca fumatul este principala cauza a cancerului la plămâni. In randurile de mai jos puțeti descoperi o metodă deosebit de eficientă în cazul celor care fumează si vor sa isi curete organismul. Dar si pentru cei care nu au acest viciu, dar simt ca o astfel de cura ar putea sa ii ajute.

Plamanii ne ajuta sa aducem oxigenul necesar vietii in fiecare celula si sa eliminam dioxidul de carbon. Ne ajuta sa ne miscam, sa dansam, sa facem sport. Respiratia controleaza bataile inimii, influenteaza circulatia sanguina si a tuturor organelor. Plamanii determina, de asemenea, si rezistenta la efort si capacitatea de desfasurare a activitatilor zilnice obisnuite.

Din pacate, fumatul este un viciu la care se renunta foarte greu. Fumatorii se pot confrunta, printre altele, cu o congestie pulmonara legata de cantitatile de gudron, nicotina si alti compusi toxici care se acumuleaza in fluxul sanguin in timp. De asemenea, fumatorii inraiti se confrunta adesea cu o tuse persistenta, cu bronsita si trebuie sa ia imediat masuri.

La bronsita, primul simptom este tusea cronica care la inceput apare doar dimineata. In timp, insa, devine permanenta si este insotita de o expectoratie. Iar, mai tarziu, de emfizem cu insuficienta respiratorie. O alta problema grava este emfizemul pulmonar. Un procent mai mare de 90% din bronhopneumopatiile cronice au drept cauza fumatul, prin asocierea bronsitei cronice cu emfizemul pulomonar.

Prin urmare, pentru cei care vor sa trateze natural aceste probleme, exista o solutie naturala si eficienta. Iata de ce ai nevoie.

Detoxifierea plamanilor in 3 zile. Reteta naturala si eficienta

Ingrediente

  • zahar brun – 400 de grame
  • apa plata – 1 litru
  • pudra de turmeric – 2 lingurite
  • radacina de ghimbir – o bucata
  • ceapa taiata – 400 de grame.

Mod de preparare

  • Pune intr-o cratita zaharul brun cu apa, pana cand ajunge la fiert.
  • Adauga radacina de ghimbir si ceapa si lasa sa fiarba cateva minute.
  • Pune si pudra de turmeric si lasa sa se fiarba pentru 15 minute.
  • Ia apoi oala de pe foc si las-o la temepratura camerei, pana cand se raceste.
  • Pune amestecul obtinut intr-un borcan de sticla si pune-l la frigider.
  • Consuma in fiecare zi un pahar plin, de doua ori pe zi, la micul dejun si la cina.

Recent Posts

Cum veți ști dacă ouăle sunt proaspete. Data înscrisă pe ambalaj indică altceva

Cum veți ști dacă ouăle sunt proaspete. Ouăle sunt considerate un superaliment, deoarece sunt bogate în…

4 minute ago

Recomandăroi pentru evitarea toxiinfecţiilor alimentare: Oamenii să fie atenți

Recomandăroi pentru evitarea toxiinfecţiilor alimentare! În această perioadă, inspectorii sanitar-veterinari afirmă că riscul apariţiei toxiinfecţiilor…

34 de minute ago

Medici: Digestia va fi pusa la grea încercare în perioada sărbătorilor pascale

Medici: Digestia va fi pusa la grea încercare în perioada sărbătorilor pascale Piețele și magazinele…

2 ore ago

Cancerul hepatic

Cancerul hepatic, una dintre cele mai mortale afecțiuni. Simptome care apar imediat după ce mănânci…

2 ore ago

Gura Siriului, una dintre destinaţiile preferate ale turiştilor! Obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratați

Gura Siriului, una dintre destinaţiile preferate ale turiştilor! Obiectiv pe care nu ar trebui sa-l…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Cancerul hepatic