marți, iunie 6, 2023

Vladimir Putin a fost ale președintele al Rusiei, pentru prima dată, acum aproape 22 de ani. Oficial, Putin s-a născut în Leningrad. Neoficial, faptul că a fost mereu reticent să dea detalii cu privire la familia sa și a alimentat multe teorii și zvonuri de-a lungul mandatelor sale, scrie gandul.ro. 

Tatăl președintelui rus s-a născut în anul 1911, potrivit declarației lui Putin. La doar patru ani, acesta a fost adus de la Sankt Petersburg la Pominovo, unde a servit ca militar în marina sovietică, într-o unitate submarină.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 iunie. Se anunță o sumă mare și neaștep...

Tot în anul 1911 se năștea și mama lui Vladimir Putin, Maria, care era muncitoare într-o fabrică. Aceștia s-ar fi cunoscut în satul Pominovo, aflat la 50 de km de Tver, pe când aveau amândoi 17 ani, în anul 1928.

n 1932, părinții lui Putin au venit la Sankt Petersburg ca un tânăr cuplu proaspăt căsătorit. Tatăl său a fost apoi recrutat în marina sovietică și și-a încheiat mandatul înainte de izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial. Cu toate acestea, a fost trimis din nou pe front în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, când a ajuns să fie grav rănit.

Cu ce se ocupa mama lui Vladimir Putin

Între timp, mama sa Maria trăia într-o sărăcie lucie. Într-un interviu din 2000 acordat publicației New York Times, Putin o descrie pe mama lui ca fiind o „persoană foarte drăguță, amabilă, altruistă, sufletul bunătății”.

Te-ar mai interesa: Avertismentul experților: Cea mai mortală boală in...

Nu a fost o femeie foarte educată. Nu știu dacă a terminat nici măcar cinci clase de școală. A muncit din greu toată viața. Era îngrijitoare, făcea livrări într-o brutărie noaptea și spăla tuburi într-un laborator. Cred că chiar a lucrat ca gardian la un magazin la un moment dat”, declara Vladimir Putin.

Crescut de un tată agresiv

Analistul Artem Kruglov, expert în cariera şi biografia lui Vladimir Putin şi editorul site-ului “Putinism”, a vorbit în 2019, într-un interviu mai amplu pentru Radio Europa Liberă despre trecutul liderului de la Kremlin. Unul dintre detaliile dezvăluite de Kruglov se referă la modul în care s-au cunoscut părinţii lui Putin.

Te-ar mai interesa: Predicții Cristina Demetrescu: România, transformă...

“Tatăl lui Putin avea un comportament, cum se spune azi, deviant”, afirmă Kruglov.

“Deseori devenea agresiv fără să ia în calcul consecinţele. A mers la o fata care îi plăcea, era singură în casă, dar nu l-a lăsat să intre în curte. El a pus mâna pe o furcă şi a încercat să distrugă poarta. Cumva a făcut o gaură şi prin ea i-a înfipt fetei, fără să vrea, furca în ochi. Aproape a ucis-o. Fata a fost dusă la spital, i-au pus un ochi de sticlă, iar rudele ei l-au pus să o ia de nevastă, ameninţându-l că altfel îi fac plângere penală. Aşa că tatăl lui Putin s-a însurat cu ea”, mărturisea Kruglov.

Te-ar mai interesa: Cum îți dai seama că ești în prag de infarct. Toat...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private