Sari la conținut

Dezvăluirile din campania „Medicul de gardă”, confirmate de anchetă. Cum au corupt doi afacerişti turci 10 medici români: „Sunt săraci rău!”

Ancheta procurorilor confirmă dezvăluirile sursei Medicul de gardă, pentru Evenimentul Zilei, privind vulnerabilitățile din sistemul de sănătate și a lipsei de interes pentru control. Detalii stupefiante din dosar: analizele pacienților au fost falsificate sau probele recoltate s-au pierdut pe drum, spre laboratorul medical

Doctori de renume, biologi, specialişti în medicina de laborator şi asistente medicale sunt cercetaţi în cazul celei mari fraude cu analize fictive. Sursa Medicul de gardă a atenţionat în ziarul „Evenimentul zilei” asupra vulnerabilităţilor sistemului de sănătate: „Evaluarea stării de sănătate, a fost cel mai mare furt din sistem”. Judecătorii au arestat preventiv 22 de persoane în acest dosar, din care zece medici, iar alte 15 persoane vor fi cercetate în libertate. Cetăţenii turci, Daskiran Semseddin şi Memitanli Suleyman, au profitat de carenţele sistemului şi de lăcomia oamenilor în halat alb.

Citeste si:

Citiţi mai multe pe Evz.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.