luni, martie 20, 2023

Diagnotic crunt pentru Elena Cârstea. Îndrăgita artistă a trecut prin momente de coșmar, după ce a suferit un accident vascular cerebral care a fost urmat de o pneumonie.

Artista a povestit pentru “Exclusiv VIP”, emisiune moderată de Cristi Brancu, de la Prima TV, cu ce probleme de sănătate se confruntă. Elena Cârstea a stat internată în spital două săptămâni, după ce a suferit un accident vascular cerebral care a fost urmat de o pneumonie.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă în corp dacă nu bei apă? Medic: Cre...

”Am răcit foarte tare, am făcut pneumonie și un accident vascular cerebral. Dar s-a rezolvat. Nu am mai putut să merg și nu știam de ce nu pot să merg. Asta a fost înainte de pneumonie, cu vreo săptămână, două. Și tot s-a agravat. Și am intrat în spital. Am stat acolo, la urgență, vreo două săptămâni și ceva. Apoi am făcut tratament acasă.


„Se rezolvă încet și sigur, doar că trebuie să fiu cuminte”

Diagnotic crunt pentru Elena Cârstea: Toată luna trecută și luna asta am fost în continuu la doctor, la toate testele. Se rezolvă încet și sigur, doar că trebuie să fiu cuminte și să nu mă mai țin de prostii – să mă reapuc de fumat. Acum sunt bine, m-am lăsat de fumat, sunt tare mândră de mine. Cele două diagnostice nu cred că au legătură. Nici doctorii nu știu, înainte să vadă toate testele, dacă pneumonia și atacul cerebral sunt legate.” – i-a povestit artista lui Cristi Brancu.

Te-ar mai interesa: Mesajul unui fost preot despre postul zilelor noas...

„Am stat pe perfuzii, am stat pe aparate”

Potrivit Unica, cântăreața a mai spus că a fost vina ei pentru cele întâmplate, deoarece nu stă bine cu sănătatea, iar fumatul i-a agravat problemele. Acum, artista se află în recuperare. “Am stat pe perfuzii, am stat pe aparate. Acum merg la piscină, pentru gimnastică în apă și înot. O să-mi revin complet. Trebuie doar să am grijă la anumite lucruri”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private