duminică, octombrie 2, 2022

Dialogul secret dintre William și Harry. Prințul Harry și Prințul William s-au întâlnit la înmormântarea bunicii lor, reginei Elisabeta a II-a. Relația dintre ei a fost mai tensionată în ultima perioadă și mulți s-au întrebat cum va decurge revederea lor. Cei doi au dicutat la aveniment, iar experții în cititul pe buze au reușit să deslușească ce anume și-au spus cei doi frați.

Te-ar mai interesa: Iulia Albu, atac dur la adresa Anamariei Prodan: „...

Jurnaliștii și experții în citirea buzelor au stat cu ochii pe familia regală la funeraliilor reginei Elisabeta a II-a din 19 septembrie 2022. Din dorința de a afla care mai este relația dintre frații William și Harry, aceștia au văzut cât de   solidă este relația dintre fii Prințesei Diana.

Dialogul secret dintre William și Harry. Experții au citit pe buze!

Jurnaliștii au aflat ce și-au spus prințul Harry și prințul William în timpul funeraliilor reginei Elisabeta a II-a din 19 septembrie 2022. Astfel, prințul de Wales, în vârstă de 40 de ani, i-a permis fratelui, în vârstă de 38 de ani, Harry și soției sale Meghan Markle să intre primii în capela unde se afla sicrinul suveranei.

Te-ar mai interesa: Andreea Tonciu a rupt tăcerea despre scandalul naș...

Prințul William: „Lasă-i să treacă primii”

Atunci, Ducele de Sussex l-a întrebat: „Să trecem noi mai întâi?”, în timp ce Prințul de Wales stătea la intrare. Ulterior, Prințul William a dat din cap că da, înainte de a-i spune soției sale, Kate Middleton, „lasă-i să treacă primii”.

Kate, în vârstă de 40 de ani, ar fi răspuns afirmativ, în timp ce Prințul Harry și Meghan Markle au trecut pe lângă ea și pe lângă copiii ei, Prințul George, nouă ani, și Prințesa Charlotte, șapte ani.

Te-ar mai interesa: Părintele Calistrat și-a spus părerea despre cazul...

Jackie Press, expertul în citirea buzelor, i-a văzut pe frați vorbind în jurul orei 16.20 în Capela Sf. George de la Castelul Windsor.

Mai mult, în timpul procesiunii funerare de la Westminster Abbey, prințul Harry și soția sa au fost văzuți în timp ce stăteau în al doilea rând, în spatele familiei regale.

Nepoții reginei Elisabeta sunt în relații reci

Sursă: EVZ

Nepoții reginei Elisabeta sunt în relații reci de multă vreme, mai ales după ce Ducele de Sussex s-a mutat împreună cu familia în California. Acolo, prințul Harry și Meghan Markle au oferit o serie de interviuri care au discreditat familia regală britanică, potrivit New York Post.

Te-ar mai interesa: Schimbări majore la Casa Regală. 10 lucruri de zi ...

În timpul funeraliilor de stat, prinții William și Harry au pășit unul lângă altul în urma sicriului bunicii lor, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Nici de această dată, nu s-a observat o urmă de simpatie sau vreo posibilitate de împăcare între cei doi frați. Soția lui William, Kate, a sosit la Abația Westminster însoțită de copiii ei, prințul George, de nouă ani, și prințesa Charlotte, de șapte ani.

Te-ar mai interesa: ȘTIRE DE ULTIMĂ ORĂ. Barajul Tăul Mare cedează. „E...

De asemenea, alături de ea a fost și Meghan. Totuși, nici acolo nu au fost schimbate priviri sau gesturi care ar putea sugera o apropiere între cele două cupluri.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private